Στα υπουργικά έδρανα ο Βασίλης Σπανάκης!

Αποχαιρετούσε τους βουλευτές δίπλα στον πρωθυπουργό

Must Read

Έκλεψε την παράσταση μετά το πέρας της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος μάλιστα είναι και κουμπάρος με τον πρωθυπουργό. Αμέσως έτρεξε στα υπουργικά έδρανα, όπου ο πρωθυπουργός τον χαιρέτησε με θέρμη, ενώ κάθισε για αρκετή ώρα χαιρετώντας υπουργούς και βουλευτές δίπλα στον Κυριάκο!

Ο νότιος τομέας φαίνεται ότι θα εξελιχθεί σε ντέρμπι Σπανάκη – Θεοδωρικάκου… Ειδικά από τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται ότι θα δώσει αμέριστη βοήθεια σε «δικούς του» ανθρώπους για να εκλεγούν.

Θα μπορούσε πάντως να κάνει ένα μίνι ανασχηματισμό και να δώσει επισήμως μία θέση στον καλό του φίλο… Όχι όλα στους «ξένους»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This