Νίκος Δένδιας: Επιστρέφει στην Αθήνα – Λιποθύμησε και χτύπησε στη μύτη και τα δόντια

Must Read

Δείτε επίσης: Πρώτο σχόλιο Δένδια για τον τραυματισμό του στο Άγιο Όρος: «Είμαι απολύτως καλά»

Στην Αθήνα επιστρέφει εσπευσμένα ο Νίκος Δένδιας μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη νωρίτερα σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στη μονή Ξνοφώντος του Αγίου Όρους στην οποία είχε μεταβεί από χθες.

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι είχε ένα επεισόδιο ορθοστατικής πίεσης και ήταν καλά στην υγεία του, ωστόσο, σύμφωνα με το voria.gr, είχε λιποθυμικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να πέσει στο δάπεδο και να χτυπήσει στη μύτη και στα δόντια.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι άμεσα κλήθηκαν γιατροί του Κέντρου Υγείας Αγίου Όρους και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, κλήθηκε ελικόπτερο προκειμένου να παραλάβει τον υπουργό Εξωτερικών και να τον μεταφέρει στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα της σημερινής επίσκεψης στο Άγιο Όρος ματαιώθηκε. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν θα πραγματοποιηθεί κάποια άλλη στιγμή.

Χθες, με καθυστέρηση προσγειώθηκε το ελικόπτερο που μετέφερε τον υπουργό Εξωτερικών στο Άγιο Όρος, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voria.gr, το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Νίκος Δένδιας επιχείρησε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο πιλότος προσπάθησε να προσγειώσει το ελικόπτερο στο ελικοδρόμιο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, όμως απέβησαν άκαρπες οι προσπάθειες του και τελικά προσγειώθηκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.

Ο Νίκος Δένδιας, είναι ο πρώτος υπουργός που επισκέπτεται το Άγιον Όρος από το 2011.



 

Δείτε επίσης: «Λαχτάρησε» ο Δένδιας στο Άγιο Όρος: Υπέστη επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This