Ο Μητσοτάκης και «Οι ζωές των άλλων»

Όταν το ΠΑΣΟΚ φτάνει στο σημείο να αναπολεί την κυβέρνηση Καραμανλή, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στη χώρα

Must Read

Ο γνωστός συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος, μέλος του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας παρέμβαση σε πολιτική εκπομπή, παρέθεσε τα στοιχεία των νόμιμων επισυνδέσεων των τελευταίων κυβερνήσεων. Η αναφορά του ήταν πραγματικά αφοπλιστική. Επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και με αρμόδιο υπουργό τον Προκόπη Παυλόπουλο, οι ετήσιες επισυνδέσεις ήταν μόλις 500.

Σήμερα, επί Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουμε φτάσει και ξεπεράσει τις 15.000.

Έχει τεράστια σημασία το γεγονός ότι τα στοιχεία αυτά τα παρέθεσε ο Χρυσόγονος του ΠΑΣΟΚ. Του κόμματος που πολέμησε λυσσαλέα, συκοφάντησε και τελικά γκρέμισε με ψέματα την κυβέρνηση Καραμανλή. Παρέα φυσικά με την ίδια διαπλοκή που σήμερα στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όταν λοιπόν το ΠΑΣΟΚ φτάνει στο σημείο να αποθεώνει την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή και να αποκαθηλώνει τον «φίλο του ΠΑΣΟΚ» Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλαβαίνουμε όλοι την κατάντια της Νέας Δημοκρατίας σήμερα.

Η αλήθεια είναι ότι το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και η πολιτική του, δεν είναι ούτε «Νέα», ούτε «Δημοκρατία». Αντίθετα παραπέμπει στην θρυλική ταινία «Οι ζωές των άλλων», που περιέγραφε την δράση της διαβόητης Στάζι στην Ανατολική Γερμανία.

Ουδείς πλέον έχει το δικαίωμα να διατηρήσει αυτόν το νοσηρό εγκέφαλο στο τιμόνι της χώρας.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This