Με ονόματα-έκπληξη θα «παίξουν μπάλα» τα κόμματα στις εκλογές!

Ποιος θα «κατέβει» με ποιον και που - Όλες οι τελευταίες πληροφορίες

Must Read

Λίγο πριν τις εκλογές, που θα γίνουν την άνοιξη, τα κόμματα «φορτσάρουν» για να ενισχύσουν όπως θεωρούν καλύτερα τα ψηφοδέλτιά τους και τα ονόματα που ακούγονται ποικίλλουν.

Σε ότι αφορά τη Νέα Δημοκρατία, υποψήφιοι στην Α’ Αθηνών, σύμφωνα με το Star, αναμένεται να είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, ενώ στη Β’ Αθηνών (στον βόρειο Τομέα) η δημοσιογράφος Άρια Αγάτσα και ο ραδιοφωνικός παραγωγός, στιχουργός και τηλεπαρουσιαστής, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο της Κεφαλλονιάς θα βρίσκεται ο αναπληρωτής καθηγητής ΕΚΠΑ Ναπολέων Μαραβέγιας και στη Χαλκιδική ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος.

Star

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, το εκλογικό «αντίπαλο δέος», στον βόριο Τομέα της Β΄ Αθηνών φαίνεται να θεωρείται σίγουρος ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, ενώ η Κουμουνδούρου «πιέζει» και την συνάδελφό του, Μαριάννα Τουμασάτου να μπει στη λίστα, όπως και την τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου.

Συνεχίζοντας το έργο του εκλιπόντα συζύγου της, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η Δώρα Τσαμπάζη φέρεται να «κλειδώνει» ως υποψήφια όπως ανέφερε το Star, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προσεγγίζει και τον βετεράνο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει εξασφαλίσει ο ναύαρχος ε.α. Ευάγγελος Αποστολάκης (και πρώην ΥΕΘΑ), αλλά και η νυν εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.




Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, στην Α’ Αθήνας η δικηγόρος Ρωξάνη Μπέη (σ.σ. κόρη του Δημήτρη Μπέη, πρώην δημάρχου της Αθήνας) και ο οικονομολόγος γιος του Παντελή Οικονόμου, Δημήτρης, θα διεκδικήσουν τις ψήφους των πολιτών ενώ στον δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών, στη λίστα θα βρίσκονται ο ταξίαρχος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και τηλεοπτικός «σταρ», Θανάσης Κατερινόπουλος, ενώ στο νότιο Τομέα δεν αποκλείεται να δούμε στο ψηφοδέλτιο τον παλαίμαχο τερματοφύλακα Νίκο Σαργκάνη.

Σε ότι αφορά τον επικεφαλής του «πράσινου» ψηφοδελτίου Επικρατείας, το Star μετέφερε πως «παίζει δυνατά» το όνομα του συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου.

Star

Με Σεμίνα Διγενή και Παύλο Ορκόπουλο (ηθοποιός) «κατεβαίνει» στο νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών το ΚΚΕ, το οποίο στο Επικρατείας του θα έχει και τον συνθέτη, στιχουργό και ερμηνευτή, Διονύση Τσακνή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This