Απίστευτη αβάντα του Αρχιεπισκόπου στον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στη συνάντησή τους

Δήλωσε βέβαιος πως ο κόσμος θα αναγνωρίσει την προσφορά του στην πατρίδα!

Must Read

Σήμερα ο αλήστου μνήμης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης πέρασε το κατώφλι της Αρχιεπισκοπής για να συναντήσει τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε στην σπουδαία βοήθεια που προσφέρει η Εκκλησία στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ζήτησε να μάθει αν αυτές οι ανάγκες μέσα στο χρόνο αυξάνονται. Και τόνισε πως η προσφορά της Εκκλησίας αποτελεί σοβαρό δείκτη, που αποτυπώνει σε κάθε χρονική περίοδο τις ανάγκες της κοινωνίας.

Ο δε Αρχιεπίσκοπος έκανε αναφορά στις δομές που έχει αναπτύξει η Εκκλησία ώστε να προσφέρει περισσότερο και σε διαφορετικές κοινωνικές ομάδες και σημείωσε πως οι ανάγκες είναι πάντοτε αυξημένες, ωστόσο η Εκκλησία προσπαθεί να αλλάξει προς το βέλτιστο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της βοήθειας που προσφέρει.

Βεβαίως με τις εκλογές προ των θυρών θα παρελάσουν πολλοί βουλευτές για να πάρουν την ευλογία του Μακαριώτατου. Και φυσικά σε κανέναν ο Αρχιεπίσκοπος δεν θα κλείσει την πόρτα και δεν θα αρνηθεί να τον συναντήσει…

Όμως προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά η τοποθέτηση του Ιερώνυμου όσον αφορά στον Μιχάλη Χρυσοχοίδη, του οποίου ο ρόλος είναι γνωστός και από την εποχή των μνημονίων, όταν τα ψήφιζε χωρίς να τα έχει διαβάσει!

Και αυτό γιατί ο Αρχιεπίσκοπος, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Χρυσοχοΐδη στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο κόσμος θα αναγνωρίσει την προσφορά του στην… πατρίδα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον πολιτικό στίβο!

*πηγή φωτογραφίας: Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This