Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Γιατί γίνομαι υφυπουργός Πολιτισμού»

«Θα πάω να ορκιστώ με ποδήλατο ή ηλεκτρικό αυτοκίνητο»

Must Read

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τόλμησε, πέρασε την «κόκκινη γραμμή» και αναλαμβάνει σήμερα «δόξα και τιμή» το υπουργείο Πολιτισμού, στη γενέτειρά του, την Κύπρο.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε «ναι» στην πρόταση του αγαπημένου φίλου του Νίκου Χριστοδουλίδη, Προέδρου της Κύπρου μετά τις τελευταίες εκλογές, αφήνοντας άφωνους όσους δεν τον ξέρουν καλά. Γιατί όλοι οι υπόλοιποι, που ξέρουμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, δεν απορήσαμε καθόλου με την απόφασή του, πρώτον, γιατί η πολιτική πάντοτε τον απασχολούσε και πάντοτε εκείνος φλέρταρε με την ιδέα να ασχοληθεί, και, δεύτερον, γιατί αγαπάει τόσο πολύ την Κύπρο, που θα ήθελε να παλέψει για εκείνη, από πολιτικό πόστο πια. Εν ολίγοις, η ιδέα της πολιτικής χρόνια τώρα ωριμάζει στη σκέψη του αγαπημένου στο κοινό τραγουδιστή.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα ορκιστεί την Τετάρτη, το πιθανότερο, φορώντας κοστούμι, αλλά πηγαίνοντας στο Προεδρικό με συμβολικό όχημα, ποδήλατο ή ηλεκτρικό αυτοκίνητο, όπως δήλωσε αποκλειστικά στην «Espresso», ο ίδιος, δηλαδή ο νέος υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου.

«Δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν, γιατί θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την πατρίδα μου» μας είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, χαρούμενος για το καινούργιο και πολύ ενδιαφέρον κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή του.

Ο καταξιωμένος μουσικός τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει δημόσια την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Χριστοδουλίδη για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και την ημέρα της υποβολής της υποψηφιότητάς του ο Μιχάλης ήταν από κάτω, στις πρώτες σειρές των φίλων Χριστοδουλίδη. Τον περασμένο Αύγουστο, μάλιστα, ο ίδιος ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε για το νέο κοίτασμα φυσικού αερίου στην κυπριακή ΑΟΖ εν όψει των προεδρικών εκλογών, λέγοντας μεταξύ άλλων: «…Χρειάζεται άρτια διαχείριση του ορυκτού πλούτου, που αναδεικνύεται στο ισχυρό όπλο της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε συνάρτηση με μια σύγχρονη διακυβέρνηση από νέους τεχνοκράτες υπό μια εμπνευσμένη καθοδήγηση».

Το υπουργικό συμβούλιο, υπό τον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, έχει φτιαχτεί με παλιά και νέα ονόματα και αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα παραλάβει την 1η Μαρτίου το υφυπουργείο Πολιτισμού από τον Γιάννη Τουμάζη.

Την ώρα, δηλαδή, που εδώ στην Αθήνα ο φίλος του ο Αντώνης Ρέμος ακόμη το σκέφτεται αν θα πάει με τον Μητσοτάκη ή θα «μείνει στα αβγά του», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, πάντοτε πρωτοπόρος, τόλμησε να βουτήξει στα βαθιά, και καλά έκανε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This