Άγνωστος έστειλε στη Μαρία Απατζίδη φωτογραφία με το… μόριό του!

«Nα βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπών αρσενικών», αναφέρει σε ανάρτησή της η βουλευτής του ΜεΡΑ25

Must Read

Προσβεβλημένη ένιωσε η Μαρία Απατζίδη από το γεγονός ότι κάποιος αποφάσισε να της στείλει «dick pic», δηλαδή φωτογραφία με ανδρικό μόριο, σε προσωπικό προφίλ της στα social media, οπότε έσπευσε να το καταγγείλει.

Η βουλευτής του ΜεΡΑ25, η οποία τις προάλλες απασχόλησε έντονα τα social media, χάρη στην απόφασή της να εμφανιστεί στη Βουλή με ένα t-shirt εμπνευσμένο από την όλη αντιμετώπιση της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών από την κυβέρνηση, κάτι που, όπως αναμενόταν, ενόχλησε τους «γαλάζιους» βουλευτές, προχώρησε σε μια ανάρτηση, μέσω της οποίας καταδίκασε κάθε είδους σεξουαλική παρενόχληση απέναντι στο «ασθενές» φύλο, κάνοντας λόγω για «τοξικά αρρενωπά αρσενικά».

«Σε έναν κόσμο που η πατριαρχία κυβερνά, ο κάθε προβληματικός στέλνει φωτό το γενετικό του μόριο, νομίζοντας ότι έχει το δικαίωμα να μην σέβεται τίποτα και κανέναν…. Οι γυναίκες αντιμετωπίζονται συνεχώς από πολλούς σαν κομμάτια κρέατος. Πολλές κοπέλες καθημερινά βιώνουν ανάλογες μορφές σεξουαλικής παρενόχλησης και δυστυχώς δεν μιλούν. Κάνω, λοιπόν, την αρχή με μια προσωπική παρενόχληση που δέχτηκα, για να βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος σ’ αυτή την συμπεριφορά κάποιων τοξικών αρρενωπων αρσενικών», ανέφερε στην ανάρτηση της η βουλευτής του ΜεΡΑ25, την οποία πλαισίωσε με το… πειστήριο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This