Το κρυφό δράμα του Άδωνι Γεωργιάδη με τα Τέμπη: «Δεν μπορούσα να πάω στο υπουργείο…»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν παρέλειψε να υπερασπιστεί για μια ακόμη φορά την «ειλικρινή» συγνώμη του πρωθυπουργού και τη «θαρραλέα» παραίτηση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών

Must Read

Την ψυχή του άνοιξε στη Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών. Είναι προφανές ότι η τραγωδία έπληξε όλους και ιδιαίτερα τον Αδωνι που αποκάλυψε ότι από την στεναχώρια του δεν ήθελε να πηγαίνει στο γραφείο του!!!

«Εγώ πραγματικά τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να σηκωθώ να πάω στο υπουργείο από την στενοχώρια μου», είπε μοιραζόμενος τα συναισθήματά του με τα μέλη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής. Σημειώνεται ότι κατά τον υπουργό το δυστύχημα «είναι ο ορισμός των ανθρώπινων λαθών. Όχι του ανθρώπινου λάθους, των ανθρώπινων λαθών».

Συγκεκριμένα ο Αδ. Γεωργιάδης προσπάθησε να υποστηρίξει ότι η συγγνώμη Μητσοτάκη δεν ήταν προσχηματική. «Ασφαλώς η συγγνώμη δεν ήταν καθόλου προσχηματική. Πιστεύω δεν υπάρχει κανένας Έλληνας -και φυσικά βάζω και εσάς μέσα προς Θεού- που δεν στεναχωρήθηκε πραγματικά με αυτό το δυστύχημα, που δεν αισθάνθηκε πραγματική συντριβή από το δυστύχημα. Εγώ πραγματικά τις πρώτες μέρες δεν μπορούσα να σηκωθώ να πάω στο υπουργείο από την στενοχώρια μου», είπε.

«Όλοι πονέσαμε και δεν υπάρχει ένας -ιδιαίτερα όσοι έχουμε παιδιά- που να μην σκέφτηκε έστω και προς στιγμήν ότι θα μπορούσε να έχει το δικό του παιδί μέσα σε αυτό το τρένο. Δεν είναι καλό να κάνουμε δίκη προθέσεων, λοιπόν, ούτε δίκη συναισθημάτων. Ήταν πραγματική η συγνώμη του πρωθυπουργού», πρόσθεσε και ακολούθησε η υπεράσπιση Καραμανλή: «ήταν πολύ πραγματική και γενναία η παραίτηση του αρμόδιου υπουργού Κώστα Καραμανλή. Ενός υπουργού που ανέλαβε κρίματα και αμαρτίες πολλών προκατόχων του. Ανέλαβε έναντι της κοινής γνώμης ευθύνη πολύ μεγαλύτερη από ότι του αναλογούσε, αλλά το έκανε πραγματικά γιατί δεν άντεξε το ψυχικό βάρος ότι επί της θητείας του και από έναν εποπτευόμενο από αυτόν οργανισμό έγινε αυτό το τραγικό δυστύχημα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This