Δεκανίκι του Μητσοτάκη (με το αζημίωτο) το ΚΚΕ του Κουτσούμπα

Όταν το ΚΚΕ έπαιρνε εκατομμύρια από οφσόρ με εκπρόσωπο κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής!

Must Read

Πέραν του «υποστυλώματος» Κασιδιάρη που γνωστός ολιγάρχης ετοιμάζει για να προσφέρει στον Μητσοτάκη, υπάρχει και το παραδοσιακό δεκανίκι: Το ΚΚΕ. Με την σκοτεινή ιστορία της πώλησης του 902 σε οφσόρ που εκπροσωπούσε στέλεχος της Χρυσής Αυγής, ώστε να μεταλλαχθεί σε ραδιοφωνική συχνότητα υποστήριξης Μητσοτάκη.

Σήμερα λοιπόν, το ΚΚΕ εξασφαλίζει πως δεν πρόκειται να σχηματιστεί προοδευτική κυβέρνηση που θα οδηγήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ το χαρτί Κασιδιάρη θα παιχτεί για να δώσει κοινοβουλευτική χείρα βοηθείας στο κόμμα Μητσοτάκη προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση….

Φυσικά δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, υπάρχει όμως «συνεπής κομματική στάση». Το ότι το ΚΚΕ είχε συνεργαστεί με τον Κωσταντίνο Μητσοτάκη, δεν επιβαρύνει τον Κυριάκο, αποδεικνύει όμως την διαχρονική στάση του Κομμουνιστικού Κόμματος το οποίο για έναν περίεργο λόγο, ακούει «Μητσοτάκης» και ξαφνικά μεταμορφώνεται σε αστικό χαλί για να το πατήσεις.

Αυτό αποδείχτηκε στην προηγούμενη Βουλή, όπου το ΚΚΕ που παραδοσιακά αντιτάσσεται στα ναρκωτικά, μετετράπη σε συνεργό του κόμματος Μητσοτάκη, προκειμένου να συγκαλυφθεί η μεγαλύτερη υπόθεση μεταφοράς ηρωίνης στα παγκόσμια χρονικά.

Υπάρχει όμως και το χρήμα. Πολύ χρήμα και μάλιστα από οφσόρ. Μιλάμε φυσικά για την περιβόητη πώληση του 902, της δημοσιας συχνότητας που κατείχε το ΚΚΕ, η οποία μετά από  μία σκοτεινή διαδρομή, αδιαφάνεια και επίσημη κοροϊδία του ΚΚΕ μέσω ανακοινώσεων, κατέληξε σε χέρια καταδικασμένων για άκρως ατιμωτικά αδικήματα, ακόμα και για συκοφαντική δυσφήμιση ανηλίκου παιδιού!

Το συμβόλαιο μεταβίβασης της εταιρείας του ΚΚΕ Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ στον αγοραστή, την εταιρεία Α-Orizon Ltd. με έδρα τη Λεμεσό και νόμιμο εκπρόσωπο τον δικηγόρο Αθηνών κ. Ιωάννη Μπούρα (κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής!), όπως αποκάλυπτε «Το Βήμα». Στο συμβόλαιο μάλιστα περιγραφόταν πώς θα δοθεί το ιλιγγιώδες τίμημα των 3,7 εκατ. ευρώ από την οφσόρ στο άβατο του Κουτσούμπα.

Μετά τις αποκαλύψεις, το ΚΚΕ εξέδωσε μία ιστορική ανακοίνωση η οποία διευκρίνιζε ότι «η αγοράστρια εταιρία είναι η εταιρία “Α-ORIZON MEDIΑ LTD”, η οποία είναι κυπριακή εταιρία που έχει συσταθεί όπως ορίζει η κυπριακή νομοθεσία. Δεν είμαστε φυσικά αδιάφοροι που πάει ο σταθμός. Παίρνουμε αυτό το ζήτημα υπόψη. Γι’ αυτό στο συμβόλαιο της αγοραπωλησίας, για παράδειγμα, καθορίζεται ότι η εταιρία “Ραδιοτηλεοπτική” δε θα δοθεί, ούτε θα μεταπωληθεί σε πολιτικό κόμμα!».

Η διαβόητη εταιρεία όμως, ήταν μία μπάμπουσκα πίσω από την οποία κρυβόταν μία άλλη εταιρεία, καθαρόαιμη οφσόρ από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

 

Η Υπεράκτια εταιρεία με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους φαίνεται να βρίσκεται, σύμφωνα με τα στοιχεία του Εφόρου Εταιρειών Κύπρου, πίσω από την κυπριακή εταιρεία «Α-ORIZON MEDIA LTD», η οποία αγόρασε τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό «902», που ανήκε στο ΚΚΕ.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια» αναφέρει ότι πρόκειται για την εταιρεία «NALOTIA VENTURES», η οποία κατέχει όλο το κεφάλαιο της κυπριακής ιδιωτικής εταιρείας «Α-ORIZON MEDIA LTD». Το ονομαστικό κεφάλαιο της εταιρείας, όπως εμφανίζεται στον Έφορο Εταιρειών, είναι 2000 ευρώ, διαιρεμένο σε 2000 μετοχές αξίας ενός ευρώ η κάθε μία.

Η εφημερίδα το Βήμα επικοινώνησε τότε με τον Έφορο Εταιρειών της Κύπρου. Όπου και πληροφορήθηκε ότι η εταιρεία «Α-ORIZON MEDIA LTD» εγγράφηκε από δικηγορικό γραφείο στον Έφορο Εταιρειών στις 19 Μαΐου 2010. Μέχρι τις 19/7/2013 στα αρχεία του εφόρου εταιρειών κάτοχος όλων των μετοχών εμφανίζεται η «NALOTIA VENTURES».

Το ερώτημα που τίθεται είναι με ποιον τρόπο μια εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο 2.000 ευρώ φέρεται να εξαγόρασε έναν ραδιοτηλεοπτικό σταθμό αντί αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Το πιο εξωφρενικό όλων όμως είναι ότι η κυπριακή εταιρία που παρουσιάστηκε για να προσφέρει σχεδόν 4 εκατομμύρια € στο ΚΚΕ του Δημήτρη Κουτσούμπα, εκπροσωπείτο από δικηγόρο ο οποίος είναι κορυφαίο στέλεχος της Χρυσής Αυγής! Για τον Δημήτρη Κουτσούμπα φαίνεται ότι το χρήμα δεν έχει ιδεολογία…

Κάπως έτσι πρέπει να εξηγηθεί και το πρόστιμο – χάδι που επιβλήθηκε στο ΚΚΕ, για παράνομη χρηματοδότηση ύψους 4 εκατομμυρίων €, από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Μόλις 15.000 €! Άλλο ένα σούπερ ντηλ…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This