Επίθεση με μπογιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σίνδο

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 10 μήνες που το γραφείο της τοπικής οργάνωσης υπόκειται σε βανδαλισμό

Must Read

Επίθεση σημειώθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης του κόμματος.

Οπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες που ανάρτησε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σίνδου στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, οι δράστες όχι μόνο μουτζούρωσαν με μαύρη μπογιά την πινακίδα με το όνομα του κόμματος, αλλά έγραψαν και υβριστικά συνθήματα στην τζαμαρία των γραφείων.

«Καλούμε τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις και τους δημοκρατικούς, προοδευτικούς πολίτες να απομονώσουν τα ακροδεξιά στοιχεία και να δώσουν όλοι μαζί την απάντηση που τους αξίζει», τονίζει η τοπική οργάνωση του κόμματος με ανάρτησή της στο Facebook, επισημαίνοντας πως είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 10 μήνες που το γραφείο της υπόκειται σε βανδαλισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως την επίθεση καταδίκασε «απερίφραστα και απόλυτα» ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σχολιάζοντας σε ανάρτησή του «καταδικάζω απερίφραστα και απόλυτα την επίθεση αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Σίνδο στη Θεσσαλονίκη. Είναι αυτονόητο ότι η Αστυνομία κάνει ότι είναι εφικτό για να ταυτοποιήσει τους δράστες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This