Ο Ρουβίκωνας στο πολιτικό γραφείο της Δόμνας Μιχαηλίδου στον Πειραιά

Must Read

Συνθήματα με σπρέι στον τοίχο του πολιτικού γραφείου της Δόμνας Μιχαηλίδου στον Πειραιά, έγραψαν μέλη της αναρχικής οργάνωσης Ρουβίκωνας, όπως έκανε γνωστό η ίδια η υφυπουργός Εργασίας μέσω social media.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά έγραψε σε ανάρτησή της, την οποία συνόδεψε με σχετική φωτογραφία της παρέμβασης του φεμινιστικού τομέα του Ρουβίκωνα:

«Οι φασίστες δεν με φοβίζουν ούτε στον Πειραιά ούτε πουθενά αλλού στην Ελλάδα».

 

«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο πολιτικό γραφείο της Δόμνας Μιχαηλίδου είναι μια ακόμα φασιστική ενέργεια των θρασύδειλων τραμπούκων» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ. «Κανέναν δεν φοβίζουν, κανέναν δεν πτοούν. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ πιο ισχυρή από τις επιθέσεις τους» προσθέτει.

Σύμφωνα με τον Ρουβίκωνα, η παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο της Υφυπουργού Εργασίας, έγινε για τη διαρροή των στοιχείων της 12χρονης, θύματος βιασμού και μαστροπείας στην υπόθεση του Κολωνού, αλλά και γενικότερα για την αδράνειά της σε υποθέσεις κακοποίησης, αναφέροντας ως παράδειγμα και την «Κιβωτό του Κόσμου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This