Οι άνθρωποι του Σαμαρά που δεν χειροκρότησαν τον Μητσοτάκη στο Ζάππειο

Must Read

Και όμως υπήρχαν στελέχη της ΝΔ που δεν χειροκρότησαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ζάππειο (σ.σ. στην εκδήλωση για την ημέρα της Ευρώπης).

Και ήταν όλα του Αντώνη Σαμαρά – γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τα στελέχη του Μαξίμου που κοίταζαν ερευνητικά την αίθουσα όταν μπήκε ο Κ. Μητσοτάκης στο αίθριο του Ζαππείου.

Μόνο που οι επιτελείς του Μαξίμου δεν γνωρίζουν ότι ήταν σχεδιασμένο οι άνθρωποι του Σαμαρά να μην σηκωθούν και να μην χειροκροτήσουν.

Κώστας Μπούρας, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Άκης Γεροντόπουλος (για τον οποίο ο Κ. Μητσοτάκης έχει προσωπικά απαγορεύσει τον διορισμό του σε οποιαδήποτε δημόσια θέση) είχαν καθίσει μαζί στις θέσεις που είχαν κρατηθεί για τον Α. Σαμαρά και έμειναν σε αυτές ακόμα και όταν σηκώθηκαν όλοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This