Ο Σημίτης θα ρωτούσε με περιέργεια, «ποιος είναι αυτός ο Οικονόμου»!

Έσπασε το ρεκόρ του «εκσυγχρονισμού» ο νέος υπουργός προστασίας του πολίτη

Must Read

Εντύπωση προκαλεί το κατόρθωμα του Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος μέσα σε λίγες προτάσεις, κατάφερε να χρησιμοποιήσει έξι ολόκληρες φορές τον όρο «εκσυγχρονισμός»…

Το συγκεκριμένο εδάφιο θα μπορούσε να σαρώσει τα μετάλλια, εάν υπήρχε διαγωνισμός με τίτλο «πόσο Σημίτης είσαι»…

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει διαγράψει τελείως το παρελθόν της παράταξης και δεν κρύβει ότι αποτελεί άξιο συνεχιστή του ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη.

Διαβάστε το επίμαχο κείμενο, το οποίο μάλιστα ο νέος υπουργός προστασίας του πολίτη το ανάρτησε με υπερηφάνεια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

Το αίτημα του εκσυγχρονισμού το εκφράζει σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η συμβολή του @PrimeministerGR , στη γενεαλογία των εκσυγχρονιστικών εγχειρημάτων, είναι το ότι επιδιώκει έναν εκσυγχρονισμό πολυδιάστατο -που έχει πολλές διαστάσεις, εκτείνεται σε πολλά επίπεδα και καλύπτει πολλές πλευρές- και πολυδύναμο -που διαθέτει πολλές δυνάμεις και δυνατότητες.

Ο πολυδιάστατος και πολυδύναμος εκσυγχρονισμός δεν περιορίζεται σε επιμέρους πτυχές και όψεις της ελληνικής πραγματικότητας, αλλά διατρέχει όλο το εύρος και το βάθος της ελλαδικής πραγματικότητας.

Ο πολυδιάστατος και πολυδύναμος εκσυγχρονισμός εγγυάται ένα αισιόδοξο ελληνικό μέλλον σε έναν κόσμο που εξελίσσεται και αλλάζει ταχύτατα. Αναφερόμαστε σε ελληνικό μέλλον, γιατί σε αυτή την πορεία εκσυγχρονισμού θα αφήσουμε πολλά πίσω μας, αλλά όχι τα ταυτοτικά μας στοιχεία, τον πολιτισμό μας και τα μεγάλα μας πλεονεκτήματα.

Άρθρο στην «Καθημερινή της Κυριακής».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This