Το… μακρύ καλοκαίρι του Κυριάκου συνεχίζεται σε κάθε ευκαιρία!

Όσοι νομίζαμε ότι ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την Τέταρτη τις διακοπές του, κάναμε λάθος

Must Read

Πολλοί άνθρωποι έχουν εθισμό σε κάτι… Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εθισμό στις διακοπές και, κυρίως, στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά και πηγαίνει με κάθε ευκαιρία. Εξάλλου ο… εθισμός που έχει στις διακοπές ουκ ολίγες φορές έχει γίνει viral στα social media, ενώ οι φωτογραφίες του με μαγιό και με γυμνό το στήθος του γεμίζουν άλμπουμ.

Οσοι νομίζαμε ότι ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την περασμένη Τέταρτη τις διακοπές του κάναμε λάθος. Απλώς έκανε ένα διάλειμμα λίγων ωρών για τη σύσκεψη για το ποδόσφαιρο με τους προέδρους των ΠΑΕ, παρακολούθησε και τον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σεβίλλη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ξαναγύρισε στα Χανιά, όπου χθες πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη στην Οικία – Μουσείο του Ελευθερίου Βενιζέλου στη Χαλέπα Χανίων, συνοδευόμενος από την κόρη του Δάφνη και τρεις φίλες της.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη, υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών, σημειώνοντας ότι «ο σπουδαιότερος πολιτικός της σύγχρονης Ελλάδας εξακολουθεί να μας εμπνέει με τη διορατικότητά του. Υπήρξε χρήσιμος και όχι αρεστός, και αυτή η παρακαταθήκη του παραμένει επίκαιρη, σε μία εποχή κατά την οποία ο λαϊκισμός εξακολουθεί να πολιορκεί τη δημοκρατία».

Φυσικά, ο πρωθυπουργός έχει δικαίωμα, όπως κάθε άνθρωπος, σε διακοπές και ξεκούραση, αλλά μάλλον το παρακάνει! Επισήμως ο πρωθυπουργός άρχισε τις διακοπές του στα Χανιά στις 3 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη. Ομως, ήταν εκεί και το παρασκευοσαββατοκύριακο 28-30 Ιουλίου. Γύρισε στην Αθήνα για δύο ταξίδια στην Κύπρο και την Αίγυπτο και έφυγε ξανά για τα Χανιά, απ’ όπου αναμένεται να γυρίσει αύριο, το αργότερο.

Ούτε δήλωση συλλυπητηρίων

Στα Χανιά φιλοξένησε και την πρόεδρο της Κομισιόν, ενώ όχι μόνο δεν διέκοψε τις διακοπές του για τα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου, αλλά ούτε καν δήλωση συλλυπητηρίων δεν έκανε, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά. Σαν να μην υπήρχε αυτό το διάστημα!

Οφείλουμε, όμως, να αναγνωρίσουμε ότι φέτος σε σχέση με άλλα καλοκαίρια ήταν άτυχος. Γιατί τον Ιούλιο αναγκαστικά, λόγω των μεγάλων και πολυήμερων πυρκαγιών έμεινε στην Αθήνα και τον Ιούνιο είχε τις εκλογές! Αποζημίωσε, όμως, τον εαυτό του με έναν… μακρύ Αύγουστο διακοπών!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This