Καλεντερίδης για φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Προκάλεσαν ζημιά μεγαλύτερη από το μπόι τους

Must Read

Βολές κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκης από τον γεωπολτικό αναλυτή και συγγραφέα Σάββα Καλεντερίδη με αφορμή την πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στην Αλεξανδρούπολη και συνεχίζει να καίει τα πάντα στο πέρασμά της για όγδοη ημέρα.

Ο έμπειρος αναλυτής αναφερόμενος στη φωτιά που μαίνεται στην Αλεξανδρούπολη είπε τως «δεν είναι καθόλου απλή» καθώς όπως επισημαίνει «αποδυναμώνει τα στενά, άρα αυτοί που ενοχλούνται από την Αλεξανδρούπολη θα ήθελαν μια τέτοια καταστροφή, τη μεγαλύτερη καταστροφή δάσους από πυρκαγιά που έχει γίνει στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Αυτό σημαίνει τη γεωπολιτική ανασφάλεια και την αποδυνάμωση του γεωπολιτικού ρόλου της Αλεξανδρούπολης».

Μεταξύ άλλων σχολιάζει ότι «είναι τεράστιο το ζήτημα. Μεγαλύτερο από το μπόι αυτών εδώ που κυβερνούν. Δηλαδή διαπράττουν ζημιά μεγαλύτερη από το μπόι τους στην πατρίδα μας».

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα των όσων είπε:

@savvaskalenteridis

Προκάλεσαν ζημιά μεγαλύτερη από το μπόι τους #kalenteridis #καλεντερίδης #πυρκαγιες #φωτιες #αλεξανδρουπολη Όλο το βίντεο στον σύνδεσμο στα σχόλια

♬ πρωτότυπος ήχος – Σάββας Καλεντερίδης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This