«Εξαιρετική σχέση» με τον Μητσοτάκη και «μεγάλος σεβασμός για εκείνον προσωπικά» – Στέφανος Κασσελάκης, ενάμιση μήνα πριν

Μεγάλη συζήτηση προκαλεί μια αναφορά σε άρθρο του υποψήφιου Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Στις 14 Ιουλίου 2023, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, είχε γράψει ένα άρθρο, το οποίο άρχισε να προκαλεί μεγάλο ντόρο και συζήτηση –κυρίως στην Κουμουνδούρου- εξαιτίας μια αναφοράς που γίνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο 35χρονος «δελφίνος», πλέον, του ΣΥΡΙΖΑ, έγραφε στην «Καθημερινή» (στα αγγλικά) ενάμιση μήνα πριν το εξής:

«Τον Απρίλιο, έγινα υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια τιμητική θέση εκπροσωπώντας τους ομογενείς. Η απόφαση αυτή δεν ήταν απερίσκεπτη: Από το 2012, είχα αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο ήταν βουλευτής, στη συνέχεια υπουργός και τέλος, επικεφαλής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, έγραψα ένα κείμενο υποστήριξης γι’ αυτόν στον Εθνικό Κήρυκα, όταν διεκδικούσε την ηγεσία του κόμματος. Είχα -και εξακολουθώ να έχω- μεγάλο σεβασμό για εκείνον προσωπικά».

.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This