Στέφανος Κασσελάκης: Το πριβέ «πάρτι» σε ξενοδοχείο και η απορία του συζύγου Τάιλερ για την Μπαζιάνα

Όσα έγιναν μετά τον θρίαμβο του Κασσελάκη!

Must Read

Τάιλερ, «κάν’ το όπως η Μπέττυ»… Κι όμως μην απορείτε για το πώς συνδέεται ο Αμερικανός σύζυγος του Κασσελάκη με τη σύζυγο του Τσίπρα!

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η βραδιά των αποτελεσμάτων των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε μόνο… πίτσες, αλλά και έντονο παρασκήνιο, με την Μπαζιάνα να είναι άθελά της στο επίκεντρο των παρασκηνίων πίσω από τις κάμερες! Παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε στο «στρατηγείο» του Κασσελάκη στο κέντρο της Αθήνας και που αποκαλύπτει αποκλειστικά σήμερα η «Espresso»!

Αμηχανία

Λίγο πριν βγει, λοιπόν, να κάνει τις επίσημες δηλώσεις ο θριαμβευτής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, ο γιατρός σύζυγός του με την αμηχανία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του είχε την απορία πού θα σταθεί μπροστά στο πλήθος του κόσμου, των τηλεοπτικών συνεργείων και των φωτορεπόρτερ! «Εγώ πού θα καθίσω;» ήταν η ερώτησή του προς ανθρώπους του επιτελείου, με εκείνους να τον συμβουλεύουν να είναι ανάμεσα στον κόσμο! Εκείνος όμως συνέχισε να έχει απορίες, κάνοντας και δεύτερη ερώτηση: «Η Μπέττυ (σ.σ.: εννοώντας τη σύζυγο Τσίπρα) πού καθόταν;» «Στο πλήθος» του απάντησαν ξανά οι συμβουλάτορες του Κασσελάκη και τότε ο σύζυγος του Στέφανου πείστηκε να γίνει ένα με τους φαν του αντρός του!

Με τον Τάιλερ λοιπόν πίσω του και τον άγνωστο μέχρι στιγμής αδελφό του Στέλιο παραπίσω (ταξίδεψε από το Οχάιο των ΗΠΑ για να τον καμαρώσει), ο Κασσελάκης, που είχε κοντά του και τον πατέρα του Θεόδωρο, μοιράστηκε τη χαρά του μπροστά στις κάμερες για το 45,47% έναντι 36,21% της Εφης Αχτσιόγλου! Μαζί του ήταν ο απόστρατος ναύαρχος Αποστολάκης και η πρώην βουλευτής Δώρα Αυγέρη, θερμή υποστηρίκτριά του, αν και τον γνώρισε μόλις πριν από ενάμιση μήνα. Η Αυγέρη και ο Κασσελάκης γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη μέσω κοινού τους φίλου και η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του Στέφανου.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και αφού άπαντες στο στρατηγείο Κασσελάκη είχαν «τσακίσει» τις πίτσες που είχε παραγγείλει το «πρόσωπο της βραδιάς» ο θριαμβευτής του πρώτου γύρου δεν επέστρεψε στο σπίτι του, αλλά πήγε μαζί με τον σύντροφό του σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας, όπου γιόρτασαν πριβέ την κυριακάτικη επιτυχία.

 

Αλλωστε το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής του είναι ο σύζυγός του, με τον οποίο έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης που επισφράγισε τον έρωτά τους, έναν έρωτα που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και που, αν γίνει πρόεδρος ο Κασσελάκης, θα «φωλιάσει» για καιρό στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This