Άρχισε τα καρφιά ο Μητσοτάκης στον Άδωνη για τους Κινέζους!

Μαύρο χιούμορ στην κοινοβουλευτική ομάδα

Must Read

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ανέβηκε στο βήμα με χαμόγελο, όσοι όμως τον γνωρίζουν ξέρουν ότι είναι έξαλλος με το σκάνδαλο που πρόκειται να αποκαλύψουν New York Times και εμπλέκει τους Κινέζους με τον υπουργό του, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο πρωθυπουργός λοιπόν είναι έξαλλος με τον υπουργό του, διότι έμαθε για την υπόθεση από τους New York Times και όχι από τον ίδιο! Όταν δημοσιογράφος της εφημερίδας ήρθε σε επαφή με το πρωθυπουργικό γραφείο για να ζητήσει εξηγήσεις…

Η ατάκα Μητσοτάκη πριν από λίγο στην κοινοβουλευτική ομάδα, που απευθυνόμενος στον Άδωνι του είπε ότι «δεν είναι τυχαίο πως κάθεται στα έδρανα του ΚΚΕ», μαζί με τον υφυπουργό του Βασίλη Σπανάκη, μπορεί να αντιμετωπίστηκε με χαμόγελα.

Μάλλον όμως επρόκειτο για μαύρο χιούμορ, λόγω του κομμουνιστικού καθεστώτος της Κίνας.

Περισσότερα για την υπόθεση σε λίγο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This