Ανεκδιήγητη Ντόρα Μπακογιάννη: «Να κάνουμε τους μετανάστες αγρότες»!

Must Read

Σε πατρικίους και πληβείους φαίνεται πως ονειρεύεται χωρισμένη τη χώρα η Ντόρα Μπακογιάννη, αφού, ερωτηθείσα σχετικά με την τύχη των μεταναστών, πρότεινε να τους «πάρουμε για εργάτες γης» αντί να επιστραφούν στα μέρη τους…

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η αδερφή του πρωθυπουργού σημείωσε ότι η Ελλάδα χρειάζεται εργάτες γης και κάποιες από αυτές τις ανάγκες μπορούν να τις καλύψουν οι αλλοδαποί που βρίσκονται σε Κέντρα Υποδοχής στα νησιά.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το σχέδιο της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό: Κλείνει η Μόρια – Πού θα γίνουν οι νέες δομές

Σημειωτέον ότι για τους συγκεκριμένους, που δεν δικαιούνται άσυλο, η Ελλάδα έχει συνεννοηθεί με την Τουρκία να επιστρέφονται και, δη, βάσει συμφωνίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Υπάρχει μία διαδικασία στην Ελλάδα για τους εργάτες γης. Καλείς εργάτες γης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αυτή η διαδικασία σου επιτρέπει να δώσει προσωρινές άδειες παραμονής. Έχουν δουλειά και στέγη. Η πρότασή μου είναι να πάμε συγκεκριμένα στη Μόρια και να πούμε «Ποιος θέλει να γίνει εργάτης γης, ρε παιδιά;», είπε η κυρία Μπακογιάννη και συνέχισε:

«Είμαι περίεργη να δω ποιοι θα ανταποκριθούν. Ή έχουν μπει σε μια λογική ιδρυματοποίησης; Υπάρχουν υπουργοί που το κουβεντιάσαμε και νομίζουν ότι αυτό το πράγμα μπορεί να περπατήσει, θα το δοκιμάσουμε κι αυτό. Εργάτες γης χρειάζεται η ελληνική ύπαιθρος».

Παράλληλα, η βουλευτής της ΝΔ σχολίασε τις αντιδράσεις σε τοπικές κοινωνίες για το μεταναστευτικό, δικαιολογώντας τις, μέχρι ενός σημείου, αλλά χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες ακραίες εκδηλώσεις τύπου «ρίχνω πέτρες, πάω να βουλιάξω, ψήνω χοιρινά μπροστά στη μύτη του αλλουνού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This