«Στέφανος να ντουφεκάει Στέφανο, μωρέ;» – Πάρτι στο Twitter με Τζουμάκα-Κασσελάκη

Must Read

Trend στο ελληνικό Twitter έγινε ο Στέφανος Τζουμάκας στον οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε την πόρτα της εξόδου από την Κουμουνδούρου…

Η διαγραφή του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής ούτε και πρόεδρος του κόμματος, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με κάποιους να επικροτούν την κίνηση του Κασσελάκη μετά από το «φαρμάκι» που έσταζε το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τις πρόσφατες δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε «φυτευτό» τον νέο πρόεδρο.

Άλλοι πάλι κάνουν λόγο για «εύκολο στόχο», ενώ γίνονται αναφορές και στη διαγραφή του Τζουμάκα από τον Αντρέα Παπανδρέου.

Δείτε μερικά από τα tweets:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This