Κρύβε λόγια Νίκο Σκορίνη, θα πέσει από τα σύννεφα ο …Κασσελάκης!

Must Read

Ο Νίκος Σκορίνης είναι από τα εντιμότερα στελέχη που διαθέτει ο ΣυΡιζΑ. Ένας πραγματικός αγωνιστής, ιδεολόγος και καθαρός μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Η αποκάλυψη λοιπόν που έκανε κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής, δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Αποκαλύπτοντας την ανίερη συμμαχία Τσακαλώτου – Δραγασάκη – Στουρνάρα, είπε τα ακόλουθα:

«Δεν αισθάνομαι και τόσο Αριστερός όταν με δική σου εντολή (Τσακαλώτου) και του Γιάννη Δραγασάκη οι εκπρόσωποι σας στο Γενικό Συμβούλιο της ΤτΕ συμφώνησαν να προτείνουν για μια ακόμα θητεία ως διοικητή τον Γιάννη Στουρνάρα, και χωρίς να έχετε ενημερώσει τον τότε πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα»!

Σε αυτή την παράγραφο, αποτυπώνεται η τραγωδία της κυβέρνησης ΣυΡιζΑ…

Οι μισοί προσπαθούσαν να χτυπήσουν την διαπλοκή και οι άλλοι μισοί έκαναν προσωπικά νταραβέρια ή δημόσιες σχέσεις. Από τα καράβια με τις σκόνες, τους πρωταγωνιστές της λίστας Λαγκάρντ, εώς τη Συμφωνία των Πρεσπών και τώρα όπως αποκαλύπτεται με την ανανέωση της θητείας Στουρνάρα, ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν προ τετελεσμένων.

 

Νωπή άλλωστε είναι η αποκάλυψη του πρώην πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ για τον τρόπο που «στήθηκαν» οι Πρέσπες και ο τέως πρωθυπουργός το έμαθε …τελευταίος.

Έγραφε χαρακτηριστικά ο πρώην πρέσβης και νυν στέλεχος της κυβέρνησης Μπάιντεν για τη Συμφωνία των Πρεσπών στο βιβλίο του «μακριά και αγαπημένοι»: «από ελληνικής πλευράς ήταν στην πραγματικότητα ένα σχέδιο του Κοτζιά μέχρι την τελευταία πράξη, όταν χρειάστηκε να πάρει την ευθύνη ο Τσίπρας. Πάντα όμως είχα την αίσθηση ότι το σχέδιο ήταν ουσιαστικά του Κοτζιά – φανταζόμουν κομματικές συνεδριάσεις του ΣΥΡΙΖΑ όπου κοίταζαν ο ένας τον άλλον κι έλεγαν: γιατί το κάνουμε όλο αυτό; Πώς βοηθά το κόμμα; Και ο Τσίπρας, προς μεγάλη του τιμή, αναγνώρισε πως ήταν θέμα ιστορικής κληρονομιάς και πως έβαζε την Ελλάδα στον σωστό δρόμο μακροπρόθεσμα. Δεν είχε απήχηση η συμφωνία στη Νέα Δημοκρατία, και είχα κάποιες πολύ έντονες συζητήσεις με ανθρώπους που κατέχουν μεγάλη εξουσία σήμερα, αλλά ξέρω πως σχεδόν όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι και αρκετά ικανοποιημένοι που το έλυσαν άλλοι το θέμα γι’ αυτούς».

Με απλά λόγια, ο Κοτζιάς έτρεξε όλο το «έργο», το οποίο ευχαρίστως θα το ψήφιζε και η Νέα Δημοκρατία, αλλά τελικά την ρετσινιά την έφαγε η κυβέρνηση ΣυΡιζΑ, η οποία κατέρρευσε ελέω της συμφωνίας. Άλλωστε, οι Πρέσπες ήταν η αφορμή που για πρώτη φορά βγήκε ο κόσμος στους δρόμους κατά της κυβέρνησης Τσίπρα..

Μην πείτε μόνο στον Στέφανο για το περιεχόμενο της παράνομης υποκλοπής του Μιωνή, γιατί αν το ακούσει, θα διαπιστώσει ότι ο Τσακαλώτος ενδέχεται να αποτελεί το μικρότερο του πρόβλημα. Όταν ο Παπαγγελόπουλος σερνόταν κατηγορούμενος, επειδή πήγε να διαλευκάνει μία σκανδαλώδη υπόθεση, μαζί του και η έντιμη εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη, στενός συνεργάτης σήμερα του κ. Κασσελάκη, έδινε πληροφορίες στους ελεγχόμενους. Η ΝΔ φυσικά, τον κάλυψε. Κάλυπτε δικούς της ανθρώπους. 

Διαβάστε τα κατορθώματα του Γιώργου Βασιλειάδη

Κύριε Βασιλειάδη αποκαλέσατε τους έλληνες εισαγγελείς, αντισημίτες;

ΣΟΚ! Ο Μιωνή απαιτούσε από υπουργούς να του δώσουν τα ονόματα των πρακτόρων του FBI που τον διερευνούσαν!

Ολόκληρη η υποκλοπή Μιωνή με τον τ. Υπουργό Ν. Παππά: Διαβάστε με ΠΡΟΣΟΧΗ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This