Χαβιάρι και Αριστερά είναι… το νέο trend!

Κασσελάκης και Τσίπρας σε πολυτελή μαγαζιά εστίασης που μέχρι πρόσφατα «ούτε απέξω δεν περνούσαν», μην τυχόν και τους δουν οι δικοί τους

Must Read

Η Αριστερά βρίσκεται ήδη σε άλλον δρόμο, καθώς υιοθετεί νέα ήθη…
Basegrill, Il Salumaio d atene, Brasserie Lorraine και ούτω καθεξής είναι μερικά από τα πολυτελή μαγαζιά εστίασης που προτιμούν πια και οι αριστεροί πρόεδροι, που παλαιότερα «ούτε απέξω δεν περνούσαν», μην τυχόν και τους δουν οι δικοί τους. Το «Μεγάλη Βρετάννια» μένει για να συμπληρωθεί το παζλ των προτιμήσεων όσων κόπτονται για τον φτωχό τρώγοντας πλάι στον πλούσιο…

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Το έβαλαν σκοπό οι συριζαίοι να «νικήσουν» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λοιπόν, όχι στις εκλογές, αλλά πρώτα στον τρόπο ζωής! Γνωρίζουν σταδιακά τα στέκια των πλουσίων, προνόμιο κυρίως «των νοικοκυραίων της Δεξιάς» έως τώρα, αλώνοντάς τα!
Κι όσο απλό φαίνεται να είναι αυτό άλλο τόσο συμβολίζει, έμμεσα και χωρίς λόγια, τη μεγάλη στροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα άλλο κοινό, αυτό που χαρακτήρισε ο Στέφανος Κασσελάκης «νοικοκυραίους της Αριστεράς», που τους θέλει μαζί του.

Η δίχως λόγια σημειολογία ως προς αυτό είναι η επιλογή ενός διαφορετικού τρόπου ζωής, τον οποίο υιοθετεί η Αριστερά και τον κλέβει από τη Δεξιά. Αυτό σηματοδοτούν τα τραπεζώματα του Στέφανου Κασσελάκη σε πανάκριβα -και απλησίαστα από τους ανθρώπους τους οποίους υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ- ρεστοράν. Και όχι μόνο του νέου προέδρου, αλλά και του παλαιού. Το Salumaio d’ Atene της Κηφισιάς δεν έχει συνηθίσει να βλέπει συριζαίους στα τραπέζια του. Είναι για άλλου τύπου lifestyle. Oμως, ο Κασσελάκης πήγε εκεί προχθές για δείπνο. Για όσους γνωρίζουν, το συγκεκριμένο ρεστοράν, το ωραιότερο και γευστικότερο της Κηφισιάς, είναι ταυτόχρονα για πολύ γερά πορτοφόλια. Οι πελάτες του, πάντως, δεν είναι οι φτωχοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τα άλλα, του Κασσελάκη του φταίνε τα ΜΜΕ για τις αποχωρήσεις από το κόμμα του και όχι το νέο lifestyle, στο οποίο δεν είναι συνηθισμένοι και δεν θα συνηθίσουν οι δικοί του. Στη μαζική προπαγάνδα από μέρους των ΜΜΕ ρίχνει τις ευθύνες και όχι στις κάμερες που τον ακολουθούν συνέχεια, είτε συναντά τον τράπερ Σνικ είτε πολίτες που τον σχολιάζουν. Τυχαία βρίσκονται οι κάμερες σε κάθε σημείο κίνησής του. «Οσο ο Σνικ είναι ο μεγαλύτερος τράπερ στην Ελλάδα, άλλο τόσο είναι ο Κασσελάκης το φως» σχολίαζαν στο κόμμα του χθες γι’ αυτά τα νέα επεισόδια στο σίριαλ «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης, και ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε προσφάτως στο γαλλικό ρεστοράν του Κολωνακίου Brasserie Lorraine του Γιώργου Μελισσάρη και του Γιάννη Μωράκη, όπου για δύο άτομα με ένα από τα φθηνότερα κρασιά της κάβας του και τρία πιάτα φαγητού ο λογαριασμός θα στοιχίσει 150 ευρώ το λιγότερο. Με άλλα λόγια, η πάπια με την καραμελωμένη κρούστα και το Miraval μπήκαν πλέον στη λίστα με τα «αριστερά εδέσματα»! Ποιος ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, μπορεί να κάνει αυτές τις επιλογές;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This