Διασυρμός του Άδωνι Γεωργιάδη από τον Γιώργο Μουρούτη!

Διαδικτυακή παρέμβαση όλο νήμα από στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά

Must Read

Την ώρα που Δημήτρης Καιρίδης και Άδωνις Γεωργιάδης αλληλοσυγχαίρονται και αλληλοκολακεύονται υπερασπιζόμενοι μέχρις εσχάτων (και μέχρι γελοιότητας) την σκανδαλώδη τροπολογία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία νομιμοποιεί 30.000 παράτυπους μετανάστες και αφήνει ορθάνοιχτο το δρόμο για τη νομιμοποίηση κι άλλων με σαθρά κριτήρια και προϋποθέσεις, ένας πρώην συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά διασύρει δημόσια τον Υπουργό Εργασίας!

Ο λόγος για τον Γιώργο Μουρούτη, ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού στο διάστημα της διακυβέρνησής του, κατέχοντας και τη θέση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Μετά την παρέμβαση Σαμαρά κατά της τροπολογίας και την επίθεση που του εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει και αντίδραση…

Στην προσπάθειά του να κάνει το άσπρο-μαύρο και να διαστρεβλώσει τα πάντα σχετικά με την ουσία της τροπολογίας-σκάνδαλο, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, ποστάροντας ένα μήνυμα που –τάχα- του εστάλη στο inbox από έναν δικηγόρο και αφορούσε το ζήτημα της νομιμοποίησης παράτυπων μεταναστών, πολλοί εκ των οποίων δουλεύουν αδήλωτοι.

Παραδέχθηκε μάλιστα ο Υπουργός Εργασίας, πως χρησιμοποίησε ως επιχείρημα έναν ανώνυμο λογαριασμό του Twitter!

Απαντώντας στην τραγελαφική ανάρτηση, ο Γιώργος Μουρούτης εξέθεσε τον κ.Υπουργό αναφέροντας ότι η μαύρη εργασία εμπίπτει στην αρμοδιότητά του και θα έπρεπε να ζητήσει να ελεγχθεί ο εργοδότης που αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του, παραθέτοντάς του μάλιστα νόμους και άρθρα που αφορούν συγκεκριμένες περιπτώσεις παροχών εργόσημου σε παράτυπους μετανάστες, χωρίς, όπως σημειώνει. να απαιτείται η παροχή καθολικής άδειας εργασίας!

  • Δείτε τη διαδικτυακή στιχομυθία ξεκινώντας από την ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This