Δεκάδες οι διαφωνούντες!

Δεύτερες σκέψεις στο Μαξίμου

Must Read

Από μία πρώτη καταγραφή στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, μέσα από αμέτρητα –κρυφά και με κλειστά κινητά– ραντεβού εντός, εκτός και επί τα αυτά του Κολωνακίου, αντιλαμβάνομαι ότι οι διαφωνούντες υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές που δεν θέλουν να ακούν λέξη, παρά τα «σεμινάρια» για το νομοσχέδιο, είναι περί τους 30 με 40. Ο μόνος που φαίνεται να δείχνει μία ευελιξία στην πλάτη του (αλά Γεραπετρίτη) φαίνεται πως είναι ο κ. Στράτος Σιμόπουλος εκ Θεσσαλονίκης, που επιθυμεί σφόδρα να μπεί στην επόμενη κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Κι εδώ κάπου αρχίζουν για το Μέγαρο Μαξίμου οι πράξεις της αριθμητικής. Σταδιακά η οδηγία «ψήφος κατά συνείδηση» φαίνεται πως μετατρέπεται σε «ψήφο εμπιστοσύνης», ή αλλιώς ψηφίστε γιατί χανόμαστε!

 

Στο στενό πρωθυπουργικό επιτελείο θεωρούν ότι οι βουλευτές της ΝΔ που θα καταψηφίσουν δεν πρέπει να είναι πάνω από επτά (7), διότι αλλιώς θα τεθεί εμμέσως ζήτημα απώλειας της δεδηλωμένης! Προσωπικά, τους μετράω και με τα δάχτυλα. Αυτομάτως εγείρονται ζητήματα πολιτικής σταθερότητας, που οδηγούν ακόμη και σε σκέψεις είτε για απόσυρση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφύλων είτε ακόμη –αυτό το κράτησα για το τέλος– και για εκλογές!!!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This