Γελοίο γλείψιμο στον Μητσοτάκη από τον Γεραπετρίτη!

Must Read

Τη δόξα του Αδωνη Γεωργιάδη, που έχει μείνει στη μνήμη του ελληνικού λαού ως ο μεγαλύτερος αυλοκόλακας του Κυριάκου Μητσοτάκη, φαίνεται πως ζήλεψε ο Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, που οφείλει στον Κυριάκο Μητσοτάκη την πολιτική του πορεία και φυσικά τις υπουργικές καρέκλες, αποφάσισε χθες να εξυμνήσει τον πρωθυπουργό με τέτοιο τρόπο που μέχρι και ο Αδωνις θα ζήλευε.

 

«Ο πρωθυπουργός είναι ηγέτης πολύ μεγάλης διεθνούς ακτινοβολίας και θα λάβει στο μέλλον προσκλήσεις πολλές. Οταν ξεκίνησα τη θητεία μου στο ΥΠΕΞ δεν είχα καταλάβει κι εγώ πόσο σημαντικό κεφάλαιο διπλωματικά για τη χώρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης» δήλωσε ο κ. Γεραπετρίτης, δείχνοντας πως για τον υπουργό Εξωτερικών η ρήση «χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις» αποτελεί προσωπικό οδοδείκτη.

 

Οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών αποδεικνύουν πως στη Νέα Δημοκρατία το… γλείψιμο στον Κυριάκο Μητσοτάκη και η εξύμνηση του ηγέτη με όρους που θα ζήλευε μέχρι και η Σοβιετική Ενωση της δεκαετίας του 1950 έχουν γίνει όρος επιβίωσης.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This