ΣΥΡΙΖΑ: Θέλουν ευρωβουλή οι συνεργάτες του Προέδρου!

Must Read

Διαβλέπω μια τάση φυγής στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από το στενό περιβάλλον του προέδρου Κασσελάκη. Αν δεν είναι της φαντασίας μου, ομολογώ πως αδυνατώ να κατανοήσω τους λόγους για τους οποίους αναζητούν μια διέξοδο στην Ευρωβουλή. Ξεκινώ από τον κ. Γιώργο Τσίπρα, διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, για να καταλήξω στην γραμματέα της, κυρία Θεοδώρα Τζάκρη, που φημολογείται ότι έχει εκδηλώσει σε κάποια στελέχη την επιθυμία της να πάρει μια ανάσα εις τας Ευρώπας, πριν ο ΣΥΡΙΖΑ «τον πιει» ‒βάσει δικών της λεγομένων‒ ξανά στις εθνικές κάλπες. Οι πληροφορίες εμφανίζουν και την εκπρόσωπο Τύπου, κυρία Δώρα Αυγέρη, να σκέφτεται τη συμμετοχή της στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ενδιαφέρον μου ακούγεται.

 

 

Εγκαίρως, όμως, σας ενημέρωσα ότι την ιδέα της καθόδου του στις ευρωεκλογές καλλιεργεί και ο κ. Παύλος Πολάκης, που βαρέθηκε να ακούει γκρίνιες για τα ομόφυλα ζευγάρια από ψηφοφόρους που συναντά σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 200 μέτρων. Δεν αναφέρομαι στα κρί-κρί.

 

 

Αντιλαμβάνομαι ότι τα στελέχη που βγήκαν μπροστά για την εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία έχουν μια τάση απομάκρυνσης από τον προεδρικό πυρήνα. Εκείνος θαρρώ πως είναι της λογικής «αφήνω όλα τα λουλούδια να ανθίσουν». Έχει πει ότι οι υποψήφιοι θα επιλεγούν με προκριματικές εκλογές. Πότε ακριβώς; Ο κ. Νίκος Φαραντούρης είναι από τους πρώτους που μπήκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και κατέθεσε υποψηφιότητα. Ο κ. Κώστας Αρβανίτης και η κυρία Έλενα Κουντουρά ως ευρωβουλευτές θα είναι και πάλι υποψήφιοι, χωρίς να μπουν στη διαδικασία των προκριματικών. Η ανησυχία, όμως, είναι μεγάλη, αφού κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει πόσους βουλευτές θα εκλέξει αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή σκέφτονται να καταθέσουν και η πρώην βουλευτής κυρία Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο σύμβουλος του προέδρου για θέματα Εκκλησίας, κ. Γιάννης Βουλγαράκης, και ο Ρεθυμνιώτης γραμματέας της Νομαρχιακής, κ. Θόδωρος Δουλουμπέκης. Χίλιοι καλοί χωράνε, σύντροφοι…

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This