Τελευταίοι υπερασπιστές του Κυριάκου, τα «ορφανά» του Καρατζαφέρη και του Σημίτη!

Must Read

Αν θέλετε να διαπιστώσετε τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στο Κοινοβούλιο με στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ., κάνετε μια απλή έρευνα: Ψάξτε να βρείτε πόσοι βουλευτές της Ν.Δ. μίλησαν στο νομοσχέδιο για τον γάμο, πόσοι για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και πόσοι για την πρόταση δυσπιστίας.

Θα ανακαλύψετε ότι μίλησαν 100 για τα μη κρατικά ΑΕΙ, καμιά εικοσαριά για τον γάμο και 50 για την πρόταση μομφής. Τόση προθυμία!

Πάμε τώρα στους υπουργούς που έχουν άριστη σχέση με το συγκρότημα Μαρινάκη, πλην Φλωρίδη. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης  μίλησε με το ζόρι 10 λεπτά, παπαγάλισε το non paper του Μαξίμου, ζήτησε εθνική συνεννόηση, ενώ απαίτησε να τιμωρηθούν οι ένοχοι και να πέσει φως. Λέξη για εξωθεσμικά συμφέροντα.

Γεραπετρίτης, τα ίδια. Ηταν εντός γραμμής, αλλά δεν επετέθη στο λιμάνι ότι αποσταθεροποιεί την κυβέρνηση και ότι είναι εξωθεσμικό κέντρο. Μιλούσε διαρκώς για ένα «ιδιωτικό δημοσίευμα».

 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, τέλος, αποκάλυψε ότι ο ανακριτής έλαβε τον Αύγουστο, έπειτα από νομοθετική ρύθμιση, το ηχογραφημένο υλικό που είχε φθάσει από την τρίτη μέρα του δυστυχήματος σε σάιτ γνωστού ΜΜΕ! Το οποίο έχει καταπιεί το αμίλητο νερό. Παρεμπιπτόντως αυτό. Φυσικά, ο πρώην υπουργός του Σημίτη και νυν υπουργός του Μητσοτάκη, έλεγε ψέματα, καθώς ο ειδικός εφέτης ανακριτής δεν του ζήτησε την άδεια για να χρησιμοποιήσει τις συνομιλίες από την ενδοεπικοινωνία του ΟΣΕ, αλλά να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων τη νύχτα του εγκλήματος!

Τα τρία ορφανά του Σημίτη λοιπόν έδωσαν το παρών, αλλά χλιαρά.

Αυτοί που έδωσαν πραγματικά τα ρέστα τους, ήταν τα ορφανά του Καρατζαφέρη! Ο Άδωνις Γεωργιάδης με μία επική – αρχηγική εμφάνιση και ο Μάκης Βορίδης! Και οι δύο με ύφος Μουσολίνι – πρώτα βγαίνει ψυχή και μετά το χούι – υπεράσπισαν με σθένος τον ηγέτη Κυριάκο! Τι κατάντια για την παράταξη να είναι… χέρι – χέρι με τον Καρατζαφέρη!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This