Η Πατουλίδου «άδειασε» τον Καραμανλή!

Must Read

Παρά την κάλυψη που παρέχει η κυβέρνηση στον Κώστα Αχ. Καραμανλή μετά και την ντροπιαστική ομιλία του στην Βουλή, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Βούλα Πατουλίδου, κόντρα στη νέα κυβερνητική γραμμή, «άδειασε» τον πρώην υπουργό για τη στάση του στη διαχείριση της τραγωδίας των Τεμπών.

Σε συνέντευξή της στο Naftemporki TV, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι ο κ. Καραμανλής δεν έχει ελαφρυντικά και ότι η ίδια στη θέση του δεν θα είχε πολιτευθεί. «Εάν ήμουν εγώ στη θέση του -που δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του-, απλά μου μένει μια εικόνα πάρα πολύ, στη σημερινή στιγμή που γίνεται αυτή η κουβέντα, δεν του δίνει ελαφρυντικά» είπε και υπενθύμισε τη φράση του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, που έναν μήνα πριν από το δυστύχημα έλεγε «μη μου μιλάτε εμένα για την ασφάλεια», τονίζοντας για τον εαυτό της «νομίζω ότι δεν θα είχα πολιτευτεί. Θα είχα φύγει». Η κυρία Πατουλίδου υπογράμμισε ακόμα ότι «μπορεί το δικό μου όνομα να μην είναι τόσο βαρύ όσον αφορά τις πολιτικές διαδρομές», αλλά «εγώ δεν θα μπορούσα να είχα λειτουργήσει διαφορετικά».

 

Θυμίζουμε οτι ανάλογες δηλώσεις είχαν κάνει την περασμένη Παρασκευή και άλλα «γαλάζια» στελέχη, όπως ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, που είχε πει «δεν θα έβαζα υποψηφιότητα στις εκλογές σε περίπτωση που είχα την πολιτική ευθύνη», οι βουλευτές Λευτέρης Κτιστάκης, Γ. Φόρτωμας, που τον είχαν καλέσει να παραιτηθεί της ασυλίας του, και ο βουλευτής Γ. Σταμάτης, που είχε πει «εάν ήμουν στη θέση του Καραμανλή, μπορεί να αυτοκτονούσα».

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This