Εθνικός συναγερμός για το δημογραφικό

Must Read

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων των μεμονωμένων προσώπων αλλά και των λαών έχει ως βασική προϋπόθεσή τους αυτοί να επιζούν. Αν χάσουν τον αγώνα της επιβίωσης δεν τίθεται θέμα να λύσουν οποιοδήποτε ζήτημα τους απασχολεί. Ο Ελληνισμός αυτήν την περίοδο της Ιστορίας του κινδυνεύει με αφανισμό.

Η δημογραφική γήρανση, η μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό για να βρουν εργασία και να ζήσουν σε κράτος δικαίου, ο ραγδαίος εποικισμός της πατρίδας μας από αφροασιατικούς πληθυσμούς, κυρίως μουσουλμανικού θρησκεύματος, απειλούν το έθνος μας, αρχικά με τη διεθνή περιθωριοποίησή του και στη συνέχεια με εξαφάνιση.

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σε ομιλία του στο συνέδριο Star Forum 2024, που διοργάνωσε ο STAR Κεντρικής Ελλάδος, με θέμα τη Δημογραφική Κρίση, είπε ότι αυτό το πρόβλημα, αν η πολιτική εξουσία δεν δράσει άμεσα, θα καταστεί υπαρξιακό. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «ο Ελληνισμός πρέπει να επιβιώσει και να σταθεί όρθιος. Μία από τις μεγαλύτερες, προοπτικά ίσως η μεγαλύτερη, από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι το δημογραφικό. Αν δεν δράσουμε τώρα, άμεσα, αποφασιστικά, θα καταστεί πρόβλημα υπαρξιακό. […] Πρέπει να δράσουμε τώρα και να δράσουμε σθεναρά! Οι απαντήσεις που ψάχνουμε είναι ορατές και περνούν από τη συνείδησή μας. Αρκεί να την ακούσουμε που σημαίνει εθνικό συναγερμό!».

Φυσικά, η επίλυση αυτού του δύσκολου προβλήματος δεν περνά από τη λαθρομετανάστευση – κάτι που δείχνουν να πιστεύουν και να προωθούν η ελίτ της ευρωγραφειοκρατίας και η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο κ. Καραμανλής, για το θέμα, είπε τα αυτονόητα: «Είναι αδιανόητη η αθρόα και ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση ανθρώπων που δεν είναι διατεθειμένοι να σεβαστούν τους κανόνες, τη νομιμότητα, τις αντιλήψεις και τον αξιακό κώδικα του κράτους υποδοχής. Ειδικά μάλιστα για χώρες εκτεθειμένες σε απειλές και κινδύνους όπως η Ελλάδα, όταν πρόκειται για ανθρώπους που πολλές φορές δεν ξέρουμε ούτε καν από πού προέρχονται, ποιων ενεργούμενα μπορεί να είναι, εάν αποτελούν εθνικό κίνδυνο ή όχι».

Λύσεις για το υπαρξιακό πρόβλημα της χώρας υπάρχουν και είναι εφικτές. Αρκεί να επιδειχθεί, από τα κατάλληλα πρόσωπα, η δέουσα πολιτική βούληση. Πριν είναι πολύ αργά…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. οταν τα φωναζεις εδω και χρονια δεν σε προσεχει κανεις. τωρα θα σε προσεξει…

    Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013
    80.000 λιγότεροι οι Έλληνες σε δυο χρόνια μνημονίων…
    Οι θάνατοι στη χώρα μας πολλαπλασιάστηκαν, οι γεννήσεις καταβαραθρώθηκαν ενώ η μετανάστευση αυξάνεται ραγδαία.

    Η κυβέρνηση ζητωκραυγάζει για το επικαλούμενο πρωτογενές πλεόνασμα. Ο φερόμενος ως Έλλην πρωθυπουργός αμέσως μόλις κατατέθηκε το σχέδιο του προϋπολογισμού, έτρεξε σαν τον γνωστό Χαρούλη από την παλιά διαφήμιση της Νουνού να πει τα καλά νέα στην Frau Μέρκελ. Και η Frau γεμάτη από εκείνο το είδος της ικανοποίησης που πάντα διακρίνει τους φιλόζωους όταν τα κατοικίδιό τους εκτελεί με θαυμαστή ακρίβεια τις εντολές που του δίνουν, αναφώνησε: «Πολλοί δεν το πίστευαν, αλλά η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα!»
    Απόλυτη μείωση πληθυσμού

    Αυτός είναι ο λόγος κιόλας που πέρασε απαρατήρητη η είδηση ότι μέσα στο 2012 η Ελλάδα για δεύτερη χρονιά υπέστη απόλυτη μείωση του πληθυσμού της κατά 60,5 χιλιάδες. Το 2011 είχε υποστεί απόλυτη μείωση πληθυσμού κατά 19 χιλιάδες. Να σημειώσουμε ότι στην Ελλάδα η απόλυτη μείωση του πληθυσμού συμβαίνει για πρώτη φορά δυο συνεχόμενες χρονιές και με κλιμάκωση από την εποχή του πολέμου.

    Η χώρα έχει κριθεί από την Frau και τους ομογάλακτούς της ότι δεν είναι βιώσιμη κι επομένως δεν μπορεί να παρέχει αξιοπρεπή εκπαίδευση και σπουδές στα παιδιά της, ούτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη αντάξια των πιο ζωτικών αναγκών του πληθυσμού. Και τι σημασία έχει για τους επιγόνους των χιτλερικών η διόγκωση της μετανάστευσης, αλλά και η γενοκτονία του ελληνικού λαού;

    Το μάτι των δανειστών και της Frau είναι καρφωμένο στην δημόσια και ιδιωτική περιουσία των ελλήνων πολιτών. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πότε θα ξεκινήσουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί εναντίον της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, μιας και την δημόσια ιδιοκτησία την έχει βάλει ήδη στο χέρι. Και για την βάλει στο χέρι θα συνεχίσει να βυθίζει στα ιδιωτικά χρέη κυρίως προς την εφορία όλους τους έλληνες.
    Μέχρι τουλάχιστον να συνειδητοποιήσει ο μέσος Έλληνας ότι εδώ διακυβεύεται η ίδια η ζωή του και κυρίως η ζωή των παιδιών του, αλλά και των παιδιών των παιδιών του, που δεν πρόκειται να χαρεί ποτέ, γιατί δεν θα έχουν απλά την τύχη του ραγιά. Προορίζονται να αφανιστούν μαζικά από την κλιμακούμενη γενοκτονία ενός ολόκληρου λαού, που έχει κριθεί πλέον άχρηστος από τους δανειστές και την ΕΕ.

  2. Τίποτα δεν θα γίνει για τη λύση του δημογραφικού. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν το δόγμα Σόρος που προβλέπει αντικατάσταση των λευκών γηγενών από αλλοδαπούς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This