Καταγγελία-φωτιά από τον Κ. Βελόπουλο: Γιατί μεταφέρθηκε οπλισμός από την Τουρκία στη Λιβύη μέσω Λάρισας;

Must Read

Στη σοβαρή καταγγελία ότι αεροπλάνα απογειώθηκαν από την Κωνσταντινούπολη και μετέφεραν μέσω Λάρισας οπλισμό στη Λιβύη προέβη ο Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στην Ολομέλεια.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αποκάλυψε από το κοινοβουλευτικό βήμα τη διαδρομή του cargo αεροπλάνου, το οποίο, όπως είπε, πριν από τρεις ημέρες μετέφερε οπλισμό από την Κωνσταντινούπολη στη Λιβύη, δείχνοντας μάλιστα στο Σώμα φωτογραφία του αεροπλάνου.

Δείτε επίσης: Με ρεκόρ ψήφων (288 «ΝΑΙ») η Βουλή επικύρωσε το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων

«Γιατί η κυβέρνηση αυτή επέτρεψε μεταφορά πολεμικού υλικού από την Κωνσταντινούπολη; Πώς επετράπη από τη Λάρισα να πετάξει το συγκεκριμένο αεροπλάνο; Πώς επέτρεψε η κυβέρνηση ή η πολιτική αεροπορία της χώρας μας να μεταφερθεί οπλισμός σε μια χώρα, τη Λιβύη, που μας έκανε με την εχθρική της ενέργεια να γίνουμε ”μαλλιά κουβάρια” στο Αιγαίο ή στην Κρήτη; Πώς το επιτρέψατε και αυτό; Και σε αυτό στον ύπνο σάς έπιασαν;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ωστόσο δεν έλαβε απάντηση σε κανένα από τα παραπάνω ερωτήματα.

Μάλιστα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι «έρχονται χειρότερες καταστάσεις», ζητώντας «να σκεφτούμε τώρα μακριά από κομματικές αγκυλώσεις» και καλώντας την κυβέρνηση να προβεί σε αποφασιστικές κινήσεις, όπως ο άμεσος καθορισμός ΑΟΖ. «Αλλιώς, θα χρειαστεί να κάνουμε συνεκμετάλλευση και να μοιραστούμε το πετρέλαιο και το Αιγαίο» προειδοποίησε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This