Θερμό επεισόδιο Βελόπουλου – Άδωνι!

Must Read

Η «βεντέτα» που ξεκίνησε εντός κοινοβουλίου, φαίνεται ότι συνεχίζεται και εκτός. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίοι είχαν μία απρόβλεπτη συνάντηση την πτήση προς Θεσσαλονίκη.

Το θερμό επεισόδιο στη Βουλή, συνέβη όταν ο υπουργός από το υπουργικό έδρανο μάλιστα, κατηγόρησε τον Κυριάκο Βελόπουλο ότι παρακαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά να τον βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος το 2014, γεγονός όμως που διαψεύδεται από τα δημοσιεύματα της εποχής. Ο Γεωργιάδης μάλιστα αμφισβήτησε ακόμα και την ύπαρξη του νεκρού φίλου του Κυριάκου Βελόπουλου στο έγκλημα των Τεμπών, επισύροντας την οργή του προέδρου.

Κατά τη διάρκεια της αποβίβασης από την πτήση λοιπόν, οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο ίδιο λεωφορείο. Τότε, ο υπουργός υγείας πλησίασε με χαμόγελο τον Κυριάκο Βελόπουλο για να τον χαιρετήσει. Μόλις ο δεύτερος τον αντιλήφθηκε, του γύρισε επιδεικτικά την πλάτη, κάνοντας μία εμφανή γκριμάτσα αποδοκιμασίας! Με αποτέλεσμα ο Άδωνις να μείνει «παγωτό» μέσα στο λεωφορείο.

Λίγο αργότερα, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο Κυριάκος Βελόπουλος επιβεβαίωσε το επεισόδιο, λέγοντας μάλιστα ότι θα μπορούσε να συγχωρήσει οποιαδήποτε προσωπική επίθεση, ακόμα και συκοφαντική, όχι όμως στην αμφισβήτηση του θανάτου του στενού του φίλου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This