«Μύλος» με το σπίτι του Κασσελάκη στο Κολωνάκι, που (τελικά) αγόρασε ο Τάιλερ

Must Read

Νέος κύκλος πολιτικής αντιπαράθεσης ξέσπασε χθες, μετά την αποκάλυψη πως το περιβόητο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στο Κολωνάκι αγοράστηκε από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ. Η αποκάλυψη αυτή διέψευσε τους ισχυρισμούς Κασσελάκη πως το πολυτελές σπίτι, που κόστισε περί τα 2.000.000 ευρώ, αγοράστηκε από τον ίδιο.

Μάλιστα, προκάλεσε και νέα ερωτήματα, καθώς στα περιουσιακά στοιχεία που κοινοποίησε τη Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης ο σύντροφός του εμφανίζεται να έχει μόλις 600 δολάρια καταθέσεις, 150.000 χρέη για φοιτητικό δάνειο και περίπου 6.000 ευρώ χρέη σε πιστωτικές κάρτες.

Το κενό αυτό μεταξύ των ισχυρισμών Κασσελάκη και της πραγματικότητας γύρω από το πολυτελές σπίτι προκαλούν εύλογα ερωτήματα. Πρώτον, γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε δημόσια ψέματα γύρω από το ιδιοκτησιακό περιβάλλον του ακινήτου και, δεύτερον, πώς ο σύζυγός του, με τα ποσά που εμφάνισε, μπόρεσε να αποκτήσει ένα τέτοιο ακίνητο.

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο κ. Κασσελάκης λέει ψέματα πιο γρήγορα από ό,τι… αναπνέει και έχει σπάσει κάθε ρεκόρ αδιαφάνειας και υποκρισίας. Πέραν των απαντήσεων που οφείλει να δώσει, αφού τα ερωτήματα αυξάνονται γεωμετρικά μέρα με τη μέρα, έχει ενδιαφέρον να μας αναλύσει και τις προτάσεις του για τη στεγαστική πολιτική, υπό το πρίσμα των νέων αποκαλύψεων…» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, ενώ επίθεση εξαπέλυσε και το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως «το κρεσέντο αναξιοπιστίας του κ. Κασσελάκη συνεχίζεται».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κουμουνδούρου έως αργά χθες το απόγευμα δεν είχε εκδώσει ανακοίνωση για το ζήτημα αυτό, ενώ κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, που μίλησαν στη «δημοκρατία», επιχείρησαν να υποβαθμίσουν το θέμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. πασαρέλα κανουν τα παιδια .στον κοσμο τους είναι να παραιτηθούν και αυτοι ολοι που τους στηρίζουν στην ουσία τους καταστρέφουν γιατι τους οδηγούν στην χρεωκοπία την πρωσοπική ‘τα εν οίκω μη εν δήμω’

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This