Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με κοινή παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά!

Must Read

Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία το δελτίο τύπου από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και φυσικού ηγέτη της παράταξης, Κώστα Καραμανλή.

Το δελτίο ήταν λιτό, αλλά… εκρηκτικό:

«Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, ώρα 20:00, στο Πολεμικό Μουσείο, στο πλαίσιο εκδήλωσης για το βιβλίο του δημοσιογράφου κ. Μ. Κοττάκη ”Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή”.
Θα προηγηθεί ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού και Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά».

Το βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη, πρέπει να το διαβάσει κάθε Έλληνας

Είναι δεδομένο ότι αυτή η κοινή παρέμβαση θα προκαλέσει πολιτικές αναταράξεις, οι οποίες ενδέχεται να οδηγήσουν και σε σοβαρές πολιτικές εξελίξεις.

Μείνετε συντονισμένοι!

«Απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή»: Φως στο «πραξικόπημα» του Βατοπεδίου και το ρόλο των ΗΠΑ!

 

Ο Μανώλης Κοττάκης αποκαλύπτει τη μεγάλη συνωμοσία

Βατοπέδι. Το δήθεν σκάνδαλο που στήθηκε εντέχνως, με σκοπό να πλήξει και τελικά να ανατρέψει την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Η συνωμοσία με την οποία επιδιώχθηκε η «τιμωρία» του πρώην πρωθυπουργού για την υποτιθέμενη αντιδυτική πολιτική που κατηγορήθηκε ότι ακολουθεί. Ισχυρισμός που, όπως αποδεικνύει ο διευθυντής της «Εστίας» και αρθρογράφος της «δημοκρατίας», Μανώλης Κοττάκης, στο νέο του βιβλίο «Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή» (εκδόσεις Λιβάνη), δεν ευσταθεί.

Διαβάστε ακόμα: Αποκάλυψη: Ποιοι πήγαν να ρίξουν τον Καραμανλή!

 

Σ’ όλη του τη ζωή, άλλωστε, ο Καραμανλής υπήρξε υπέρμαχος του δυτικού προσανατολισμού της χώρας. Η οικογενειακή του παράδοση, η ιδεολογική του συγκρότηση, η πολιτική του διαδρομή από το 1974 και εντεύθεν το μαρτυρούν αδιάψευστα. Βεβαίως, στο δίλημμα να πειθαρχήσει στις απαιτήσεις και στα κελεύσματα άλλων, έστω και συμμάχων, και να προωθήσει τα εθνικά συμφέροντα (με το άνοιγμα στη Ρωσία και την πολιτική των αγωγών) ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε να υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον. Και αυτό σε πολιτικό επίπεδο το πλήρωσε τελικά.

Στο βιβλίο του Μανώλη Κοττάκη δίνονται αποκαλυπτικές απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, με παραπομπή πρώτη φορά στις γραπτές και προφορικές ιστορικές πηγές που ξεσκεπάζουν τη σκευωρία του Βατοπεδίου και την ισχυρή εμπλοκή του αμερικανικού παράγοντα σε αυτήν.

Το «πρώτο βιολί» στην επιχείρηση για την ανατροπή της ενεργειακής πολιτικής της Ελλάδας, όπως σημειώνει ο συγγραφέας, ήταν ο Μάθιου Μπράιζα. Προϋπόθεση για την ανατροπή της και, κατ’ επέκταση, για την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή ήταν, όμως, το Βατοπέδι και ο θυελλώδης Δεκέμβριος του 2008. Τότε αποσταθεροποιήθηκε πραγματικά η κυβέρνηση της Ν.Δ., η οποία έως τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2008 προηγείτο σαφώς του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις. Με την υπόθεση του Βατοπεδίου ο Καραμανλής βρέθηκε πρώτη φορά μετά το 2004 με την πλάτη στον τοίχο.

Μάθιου Μπράιζα

Πρωταγωνιστής σε αυτό το «coup» (πραξικόπημα), όπως αποκαλύπτει ο Μανώλης Κοττάκης, ήταν ένας άλλος σημαντικός Αμερικανός διπλωμάτης, ο Χόιτ Μπράιαν Γι, ο τότε πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη.

«Οργίασε μέσα στο πρώτο οκτάμηνο του 2008 επισκεπτόμενος μονές του Αγίου Όρους, μεταξύ αυτών και τη Μονή Βατοπεδίου, προκειμένου να εντοπίσει στοιχεία για δήθεν σκάνδαλο της Ν.Δ. Κορύφωσε όμως τη δραστηριότητά του με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης, κάτι που δεν έκρυβε από τους συνομιλητές του μετά την πρωτοβουλία του υπουργού Ανάπτυξης Χρήστου Φώλια αρχές Αυγούστου του 2008 να καταθέσει στη Βουλή προς κύρωση την ενεργειακή συμφωνία Ελλάδας – Ρωσίας».

Ο Καραμανλής αιφνιδιάστηκε με την προβολή του θέματος από τηλεοπτικούς σταθμούς στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2008, ενώ σίγουρα δεν ανέμενε την ανάσυρση του σχετικού φακέλου από το αρχείο από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (με το περίφημο επιχείρημα περί «περιπλανηθέντων υπουργών», το οποίο κατέρρευσε στη Βουλή και στα δικαστήρια). Γι’ αυτό, άλλωστε, όταν ερωτήθηκε για το Βατοπέδι στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης στη ΔΕΘ του 2008 αποκρίθηκε μάλλον αμήχανα: «Απαντήσεις στη Βουλή».

Μονή Βατοπεδίου

Τα «όργια» του Αμερικανού προξένου στη Θεσσαλονίκη 

Μόλις στις αρχές Νοεμβρίου 2008, αναφέρει ο συγγραφέας, άρχισε να αποκτά ο πρωθυπουργός σταδιακά εικόνα για τον υποκινητή της εναντίον του επίθεσης. Μέχρι εκείνη τη στιγμή αγνοούσε, άλλωστε, το περιστατικό της συμπλοκής στη Νέα Μάκρη.

Έπρεπε να φτάσει στα χέρια του πρωθυπουργού, της υπουργού Εξωτερικών και του υπουργού Εσωτερικών έγγραφο της ΕΥΠ που ενημέρωνε την κυβέρνηση για την ασυνήθιστη κινητικότητα του Αμερικανού προξένου, ο οποίος τέθηκε έκτοτε στο μικροσκόπιο του Μαξίμου. Χρειάστηκε να αποστείλει η ΕΥΠ Θεσσαλονίκης πολυσέλιδο δελτίο πληροφοριών (το οποίο αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο Μανώλης Κοττάκης) με αναλυτικές λεπτομέρειες για τη δράση του προξένου Γι, προκειμένου να ανακαλύψει το Μαξίμου ποιος αληθινά κρυβόταν πίσω από την επίθεση του Βατοπεδίου.

Το τι σήμαινε αυτό το έγγραφο το εξήγησε σε συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Κοραντής στον ανακριτή Φούκα στις 23 Οκτωβρίου 2012. Η αποκαλυπτική αυτή κατάθεση, που βλέπει πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, έχει ως εξής: «Η εντύπωση που είχε δημιουργηθεί ήταν ότι ο γενικός πρόξενος, ασιατικής καταγωγής, ήταν πρόσωπο εξαιρετικά πολυπράγμον, που υπερακόντιζε ενίοτε τις εντολές και τις οδηγίες που ελάμβανε από την αμερικανική κυβέρνηση. Σε ό,τι αφορά έγγραφο που αναφέρεται ως “δελτίο πληροφοριών’’ άνευ ημερομηνίας, θέλω να προσθέσω τα εξής: δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την προέλευσή του, καθόσον δεν έχει περιέλθει σε μένα υπηρεσιακώς. Συμφωνώ απολύτως με τις εκτιμήσεις του συντάκτη αυτού του εγγράφου βάσει των πληροφοριών που υπήρχαν στην υπηρεσία».

Οι πρώτες αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση του προξένου Γι όμως -το πρώτο έγγραφο ήταν γενικόλογο- περιέχονται στο δελτίο πληροφοριών που διαβίβασε στην ΕΥΠ η μονάδα της στη Θεσσαλονίκη. Περιέχεται και αυτό στη δικογραφία της «Πυθίας» και -στο μέτρο που αποτυπώνει με ακρίβεια την πραγματικότητα- αποτελεί ένα ιστορικό κείμενο. Κείμενο που αποκαλύπτει με συγκλονιστικές λεπτομέρειες πώς στήθηκε η συνωμοσία του Βατοπεδίου.

Έστειλε «μήνυμα» στον πρωθυπουργό πως ο αμερικανικός παράγων εμπλέκεται ισχυρά στο θέμα 

«Απ’ όσα ανέφερε ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ και από πληροφορίες που συλλέχθηκαν από στελέχη της αγιορείτικης κοινότητας, με τα οποία συναντήθηκε ο Χόιτ και ήρθε σε επαφή ο συντάκτης του παρόντος, με ορισμένους από αυτούς, τεκμηριωμένα», τονίζει ο Μανώλης Κοττάκης, «εξάγονται τα εξής συμπεράσματα:

Χόιτ Μπράιαν Γι
 1. Η πλήρης εμπλοκή του παράγοντα των ΗΠΑ στην υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου από ενάρξεως αυτής για αποκλειστικά πολιτικούς σκοπούς, οι οποίοι εμφανέστατα επικεντρώνονται στη χειραγώγηση της υπόθεσης, στον επηρεασμό των εμπλεκομένων προς την κατεύθυνση να δημιουργηθεί σοβαρό πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
 2. Ο γενικός πρόξενος με τις ενέργειές του, τις εντός και εκτός Αγίου Όρους δραστηριότητές του για το θέμα, τις δηλώσεις του στον συντάκτη του παρόντος και σε αγιορείτικους παράγοντες φαίνεται να κατέχει τακτική θέση σε κάποιον υψηλού επιπέδου στρατηγικό σχεδιασμό, με αποκλειστικό σκοπό να πληγεί σοβαρά η κυβέρνηση και όχι η αγιορείτικη κοινότητα του Αθου ή άλλος εκκλησιαστικός φορέας.
 3. Ο γενικός πρόξενος χρησιμοποιείται για άμεσες διερευνήσεις σε όλα τα επίπεδα με σκοπό την κατ’ επέκταση πληροφόρηση των προϊσταμένων του ή άλλων παραγόντων.
 4. Το ότι ο γενικός πρόξενος προβαίνει σε συνεχείς εκδηλώσεις εντονότατου ενδιαφέροντος σχετικά με την υπόθεση του Βατοπεδίου και μάλιστα δηλώνοντας τις ισχυρές προθέσεις του για χειραγώγηση και επηρεασμό της υπόθεσης, με κατευθύνσεις να πλήξει το κύρος της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού της χώρας, καταδεικνύει πως υπάρχει λίαν υψηλού επιπέδου “εμπλοκή” και “κεντρικός σχεδιασμός”, στον οποίο ο γενικός πρόξενος Χόιτ κατέχει εκτελεστική αρμοδιότητα.
 5. Ο Χόιτ γνωρίζει απόλυτα το γεγονός που του κατέθεσε ο συντάκτης του παρόντος, πως με τις συνεχείς και ευρείας έκτασης δράσεις του για το θέμα θα “εκτεθεί ανεπανόρθωτα”, με σοβαρό κίνδυνο να απελαθεί από τη χώρα και να εκθέσει τις ΗΠΑ για σοβαρή εμπλοκή στα εσωτερικά της χώρας και μάλιστα στα εσωτερικά ζητήματα του Αγίου Όρους κ.λπ. Ο Χόιτ, εν πλήρη γνώση και συνειδήσει, δήλωσε πως εκτελεί την αποστολή του γνωρίζοντας πως πιθανότατα θα διαρρεύσει η δράση του, αλλά το θέμα δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς το θέμα αυτό έχει εξεταστεί σε βάθος κ.λπ.
 6. Σύμφωνα με τα παραπάνω αλλά και με το δεδομένο του συνόλου των εμφανών συνειρμών που προκύπτουν από την υπόθεση, ο Χόιτ χρησιμοποιείται:

α) Για να “καεί” σε περίπτωση σκανδάλου και να εκτονωθεί η ένταση στον ίδιο. Δηλαδή πως ενεργεί αυτόβουλα και όχι με εντολές των ΗΠΑ.

β) Με τις εντατικές του δράσεις για το θέμα φαίνεται πως επιθυμεί σε κάποιο βαθμό αυτό να έρθει σε “γνώση” της κυβέρνησης. Δηλαδή να μεταδοθεί το “μήνυμα” πως ο αμερικανικός παράγων εμπλέκεται ισχυρά στο θέμα, με σκοπό να πλήξει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό διά του στενού του περιβάλλοντος.

γ) Δόθηκε η εντύπωση από τα συμφραζόμενα για το θέμα και προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη αλλά και αγιορείτικων παραγόντων που επικοινώνησε πως υφίσταται “δίαυλος” με το ΠΑΣΟΚ για το συντονισμό τους σχετικά με το θέμα του Βατοπεδίου. Επίσης, έγινε τεκμηριωμένα εμφανές πως πληροφορίες που συνέλεξε ο Χόιτ από μοναχούς του Αγίου Όρους αυτές αμέσως δημοσιεύτηκαν σε μεγάλης και ευρείας κυκλοφορίας ΜΜΕ, τα οποία ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ ή είναι φιλικά διακείμενα προς αυτό.

δ) Ο συντάκτης διέγνωσε μεγάλη “αγωνία” του Χόιτ σχετικά με το θέμα της στάσης και της συμπεριφοράς που θα κρατήσουν οι Εφραίμ – Αρσένιος έναντι της κυβέρνησης και στελεχών του γραφείου του πρωθυπουργού. Ήταν κύριο και κεντρικό του μέλημα. Δηλαδή ο επηρεασμός και η χειραγώγησή τους με σκοπό να πλήξουν καίρια και αποφασιστικά τον Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνηση της Ν.Δ. το γεγονός αυτό ουδεμία αμφισβήτηση επιδέχεται, καθώς ήταν το κυρίαρχο στοιχείο στις συνομιλίες με τον συντάκτη του παρόντος και τους αγιορείτικους παράγοντες.

ε) Περισσότερο επικεντρώθηκε η έρευνά του στις σχέσεις του διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού με την Ιερά Μονή Βατοπεδίου παρά οποιουδήποτε άλλου στελέχους της κυβέρνησης. Εξέτασε πιθανές σχέσεις του και με άλλες ιερές μονές του Αγίου Ορους. 

στ) Έγινε εμφανέστατο πως η συνωμοσιολογική αναφορά για την εμπλοκή του ρωσικού παράγοντα στο θέμα -και, μάλιστα, σε υψηλότατο επίπεδο- δεν ήταν πιστευτή ούτε από τον ίδιο και απλά ορίζεται ως ένα επιπλέον στοιχείο δεδομένο προς ενίσχυση της υπονομευτικής προσπάθειας εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας και της κυβέρνησης. Πέραν τούτων, η “εφεύρεση” ενός “συνομωσιολογικού σεναρίου” εντός μιας μεγάλης υπόθεσης που απασχολεί τα ΜΜΕ προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και απευθύνεται προς τα κατώτατα στρώματα της κοινωνίας και την ευρεία λαϊκή μάζα, με αποκλειστικό σκοπό τη διαμόρφωση “βεβαρημένου πολιτικού κλίματος” κ.λπ. Ο συντάκτης του παρόντος με ευθύ και άμεσο τρόπο ανέφερε ακριβώς τα παραπάνω και επιπρόσθετα τις αναφορές για την Κύπρο, το “σχέδιο Ανάν” κ.λπ. Ο Χόιτ δήλωσε επιγραμματικά πως κάτι τέτοιο δεν θα ωφελούσε, καθώς θα ήταν μια είδους διαφήμιση υπέρ της κυβέρνησης, μια και ο ελληνικός λαός έχει φιλορωσικά αισθήματα στο σύνολό του και είναι κατά του “σχεδίου Ανάν” κ.λπ.

Ο ηγούμενος Εφραίμ

Τη γνησιότητα και την αξιοπιστία των αναφερόμενων στο δελτίο πληροφοριών της ΕΥΠ επιβεβαίωσε ουσιαστικά με κατάθεσή του στον ανακριτή Φούκα στις 26 Οκτωβρίου 2012 ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο οποίος διετέλεσε διοικητής της μονάδας της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη, ενώ τις δύο επισκέψεις του Αμερικανού προξένου Χόιτ Μπράιαν Γι επιβεβαίωσε επίσης σε κατάθεσή του ενώπιον του ανακριτή ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ. “Εκ των γεγονότων είναι σαφές ότι υπήρξε πολιτική εκμετάλλευση της υποθέσεως, αλλά δεν γνωρίζω να αναφέρω συγκεκριμένα περιστατικά και γεγονότα”, είχε αναφέρει ο ηγούμενος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

 1. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει λόγω μνημονιων Εθνική κυριαρχία, δεν εχουμε και δημοκρατία. Το πολίτευμα μας είναι Κοινοβουλευτικη δικτατορία. Νομοθετουν για τον εαυτό τους και όχι για το κορόιδο που τους ψηφίζει. Καραμανλής κ Σαμαράς πέρασαν και δεν ξαναγυρίζουν. Απλά οι παλιοί τσοπάνηδες θέλουν να κρατήσουν τα πρόβατα στη στάνη. Ο Μητσοτάκης έχει επιβληθεί απ έξω και κάνει την δουλειά που τον έχουν τοποθετήσει να φέρει εις πέρας άψογα γι αυτούς και τον εαυτό του. Απατρις, μηδέν ενσυναισθηση, πρόθυμος για όλα. Έτσι θα πάει μέχρι να πουληθεί και ο αέρας που αναπνέουμε. Το μονο που μας σώνει είναι ο Ερντογαν.
  Το μονο που μας σωνειυ

 2. Ο Καραμανλής αποδεδειγμένα ;έκανε κινήσεις για την προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων αλλά και τώρα παρακολουθεί και ανησυχεί για τα καίρια εθνικά μας θέματα ενώ η αλλοιωμένη σάπια πλέον ΝΔ σε ακολουθία των “προοδευτικών διεθνιστών μοντέρνων άλλων πολιτικών κομματιδίων”, ξεπουλάει την Ελλάδα και τους Έλληνες, υποκύπτει σε διεθνείς εξευτελισμούς, απαξίωση παραδοσιακών αρχών και κοινής λογικής, επιβάλλοντας την τρομοκρατία και την τιμωρία σε όσους διαφωνούν ανοιχτά με τις εγκληματικές αποφάσεις της σε όλα τα επίπεδα.

 3. ο σαμαρας ηταν αρκατα καλος πρωθυπουργος τι θελει και γινεται η ουρα ενος ανεκδιηγιτου και αχρηστου πολιτικου που εβαλε το μεγαλυτερο λιθάρι για την χρεωκοπία της χώρας ο ιδιος του παντως είναι παμπλουτος, τοσο εργατικός που ηταν.Η Ελλάδα εχει χειραγωγημένη δικαιοσύνη και αυτο τους βολευει

  • Αν ακόμη νομίζεις ότι η χώρα είχε πράγματι χρεοκοπήσει και ότι ο Καραμανλής είχε οποιαδήποτε σχέση με κάτι τέτοιο, το προβλημά σου δεν είναι ότι απλώς έχεις χαθεί, αλλά ότι έχεις προχωρήσει και τριάντα χιλιόμετρα πιό πέρα.

 4. Το γεγονός ότι ο Καραμανλής προσπάθησε να δημιουργήσει ενεργειακή φθηνή ασφάλεια στον Ελληνικό λαό και να προστατεύσει τα Εθνικά συμφέροντα όπου και όπως μπορούσε, είναι πράξεις προς τιμήν του, όταν βλέπουμε το συστηματικό ξεπούλημα της Ελλάδας μας στους ανθέλληνες ξένους της Δύσης από τους πολιτικούς νάνους προ & μετά Καραμανλή.

  • Και κανένας δεν αναφέρεται στα τηλεγραφηματα του γαπ οτι θα κανει τα παντα για να τον σταματήσει. Κανεις δεν αναφέρεται στο οτι ηταν ο μονος που ειπε οχι και στην ντορα και στους αμερικάνους για τα σκοπια. Κανεις δεν αναφερεται στο οτι εγιναν πραγματικα αποπειρες και μαλιστα βιαιες, εκτοπισμου του γιατι πηγε κόντρα σε αυτό το συστημα. Και τελικά οπως δειχνουν τα πραγματα ήταν καλύτερος και απο τον θειο του.

   • Δεν αναφέρεται κανένας διότι όλοι νομίζουν ότι τα ΜΜΕ “πετσώθηκαν” για πρώτη φορά με το που ανέλαβε ο γιός του Μητσοτάκη.

 5. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ, ΤΩΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ PLAYSTATION ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ…ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ, ΟΧΙ ΣΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

  • Η εικονική πραγματικότητα και τα γυαλιά που αθελά σου ανάφερες, υπήρχαν απο τότε που είχες πάει να ψηφίσεις “λεφτά υπάρχουν”.

 6. Καραμανλής και Σαμαράς είναι οι μόνοι πλέον που μπορούν να εκφράσουν τις αξίες του συντηρητισμού και της φιλοπατρίας, ενάντια σε κάθε woke σαχλαμάρα. Είναι βέβαιο όμως ότι θα επιχειρηθεί και πάλι η απονομιμοποίησή τους, όπως και στο παρελθόν συνέβη.

  • Για τον Σαμαρα, δεν ξεχναμε οτι καταφερε να κλεισει στην φυλακη ενα ολοκληρο κομμα, γιατι “του εκοβε ψηφαλακια” (δηλωση Μπαλτακου).

   • Αν υπάρχει κάτι για το οποίο δεν θα έπρεπε να ξεχάσουμε τον Σαμαρά, είναι το ότι προεκλογικά είχε προδώσει έναν ολόκληρο λαό, όχι μόνο για την εξεταστική για το έλλειμμα, όταν είχε κάνει την μεγαλύτερη κωλοτούμπα, αλλά και για το ότι είχε καλωσορίσει το συνοικέσιο του Γιούνκερ να παντρευτεί με το Πασοκ, που στη συνέχεια είχε ο ίδιος Γιούνκερ παντρέψει και τον Καμμένο με τον Τσίπρα, που επίσης απειλούσαν προεκλογικά ότι θα έκαναν εξεταστική για το χρέος.

 7. Αλλά πρώτα να μην ξεχάσει να περάσει μια βόλτα απο τον … Μπαϊρακτάρη!
  Ακούγεται ότι … αναβάθμισε τα σουβλάκια!

  • Εάν διαφωνείς με το κείμενο, μπορείς να εκφράσεις τη διαφωνία με θέσεις. Τα κείμενα του Κοττάκη όμως, είναι πολύ σοβαρά και επαρκώς τεκμηριωμένα για σχόλια επιπέδου “ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ” τρολάκι.
   Συνεπώς μάζεψε τις μπαρούφες σου και άδειασε ετούτη τη γωνιά, μια από τις ελάχιστες σοβαρές που έχουν μείνει στη δημοσιογραφία.

  • Εντάξει είπες την μαλ κια σου και νομίζεις ότι είσαι τεράστιος και ότι την “είπες” στον Καραμανλή !
   Είσαι πράγματι στο επιβεβαιώνουμε !
   Είσαι ένας τεράστιος τρολμαλ κας…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This