Ο Γεραπετρίτης «διέγραψε» τον πρέσβη Κούνδουρο από το ΥΠΕΞ

Ως σκιώδης πρωθυπουργός σε μία άκρως σοσιαλιστική κυβέρνηση, ο ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης δεν έχασε την ευκαιρία να «εξαφανίσει» από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου την… ύπαρξη του πρέσβη κ. Ρούσου Κούνδουρου ο οποίος τους τα βρόντηξε και έφυγε. Διαμαρτυρόμενος για την μυστική διπλωματία του υπουργού.

Μπορεί το όνομα του να υπάρχει ακόμα στην αναζήτηση της Google, όποιος όμως επισκεφτεί την ιστοσελίδα, θα διαπιστώσει ότι η σελίδα (μαζί και ο πρέσβης) δεν υπάρχει!

Ο πρέσβης Κούνδουρος, μαζί και η σελίδα, δεν υπάρχουν!

Ιωσήφ ζεις, τον Κυριάκο οδηγείς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης