Οργή και τρόμος από την ανάρτηση Μητσοτάκη για τα τρένα!

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία ζητά δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών και τις 57 αθώες ψυχές που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, οργή και τρόμο προκαλεί η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα τρένα!

Ο πρωθυπουργός που μέχρι εχθές διαβεβαίωνε πως έχει εφαρμοστεί η τηλεδιοίκηση παντού καθώς και όλα τα συστήματα ασφαλείας, σήμερα ομολογεί ότι τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει και ότι θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2027!

Συγκεκριμένα μάλιστα ο Μητσοτάκης με ένα ρεσιτάλ θράσους, ομολογεί ότι η γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα γίνει ασφαλής σε δύο χρόνια!

«To νέο σύμβολο αυτής της μάχης πρέπει να γίνουν οι Ελληνικοί Σιδηρόδρομοι. Με σωστές υποδομές, νέους συρμούς, αυστηρούς κανόνες ασφαλείας που θα τηρούνται ευλαβικά. Θα χρειαστεί κάποιος χρόνος μέχρι το κυβερνητικό σχέδιο που ήδη ξεκίνησε να ολοκληρωθεί. Σίγουρα, όμως, ο πρώτος σταθμός του θα είναι μία άρτια και ασφαλής γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη έως το 2027», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης