Νέα κατορθώματα της οικογένειας: Η αδερφή του Μητσοτάκη διοργάνωσε φιέστα στη Δήλο!

Τσιφλίκι τους και το ιερό νησί της Δήλου

Η οικογένεια -μία είναι η οικογένεια!- έχει αποφασίσει να μην αφήσει όρθιο κανένα ιερό τόπο, επί των ημερών της εξουσίας της.

Μετά την Αγία Σοφία που έγινε τζαμί και την Μονή του Σινά, ήρθε και η ώρα της Δήλου.

Στο νησί η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα, ως πρόεδρος του World Human Forum, διοργάνωσε φιέστα στον ιερό τόπο του Απόλλωνα στην Δήλο.

Γέμισε με καλώδια, καρέκλες, τραπέζια και κέτερινγκ το νησί! Μιλάμε για κατάντια!

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον…

 

https://exchange.glomex.com/video/v-da66yrhp4vjt?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ενημερώστε την κυρία ότι η αποστολή Artemis με το διαστημόπλοιο Orion έγινε το 2023 και η μόνη πανευρωπαϊκά εταιρεία που πέταξε στην αποστολή αυτή ήταν η ελληνική εταιρεία HERADO με την ιδρύτρια της πυρηνική φυσικό Prof. Μαριάνθη Φραγκοπούλου.
    Όλοι αυτοί τώρα το έμαθαν?

  2. αφου έσωσε τα παιδια της αφρικης με το action aid που ηταν πρόεδρος συνδρομων τωρα θα σωσει και τον κόσμο

  3. Όταν παρεμβαίνει για τα πάντα γύρω από την πολιτική, οικονομική, κοινωνική ζωή της χώρας η κορούλα του αρχιερέα της αποστασίας τη περιμένετε;

  4. Τι μιλάτε, τι λαλάτε, αφού δεν είμαστε ενωμένοι να τους πετάξουμε στα Τάρταρα, τα θέλει ο κώλος μας, πράγμα που το έχουν καταλάβει οι αχροίοι, ίσως το αξίζουμε. Κάθε λαός αξίζει τους ηγέτες που έχει!

  5. το ότι πήγαν σε ακατοίκητο τόπο για να συζητήσουν πως η ανθρωπότητα θα κατοίκηση άλλους τόπους δεν το λες και τυχαίο…. τώρα το ότι αν είσαι μέσα στο συστήματα είσαι άνθρωπος και αν όχι είσαι υποδεέστερο είδος ζώου το βιώνουμε καθημερινά… αν είσαι και Έλληνας… κλάψε!

  6. Το βρωμοσογο, η κοζα νοστρα της Ελλάδας, δεν θα άφησει τίποτα αμόλυντο. Καταστρέφει ανθρώπους, φύση, οικονομία, έθνος, θρησκεία. τάπα τα ολα

  7. Και εσείς συνεχίστε να επιτίθεστε στον Αντώνη Σαμαρά που είναι ίσως ο μόνος που κάνει σφοδρή κριτική στην “αγία οικογένεια”.

  8. Μετονομασία όλων των οδών και των κρατικών υποδομών που σχετίζονται με την σατανική πρωκτοοικογένεια και τη ΝΔ, δηλαδή τους βαστάζους της. Απαγόρευση εκμετάλλευσης ιερών τοπων απο τους Μοάτσους.

  9. Όλα τα μέλη της οικογενειακής συμμορίας Μητσοτάκη είναι ανθέλληνες ΕΦΙΑΛΤΕΣ διαχρονικά και πληρωμένοι από σκοτεινά κέντρα να κάνουν ζημιά στην Ελλάδα με κάθε τρόπο σε κάθε ευκαιρία. Έχουν ήδη καταγραφεί όλοι τους στις μαύρες σελίδες της Ελληνικής ιστορίας αλλά δεν νοιάζονται για την υστεροφημία τους, παρά μόνον για τις χοντρές αρπαχτές μαύρου χρήματος χωρίς ίχνος ντροπής και ηθικών ενδοιασμών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

 [minoandesign-storyteller type="latest"]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαβάστε επίσης