«Σομπρέρο» στον Άδωνι από τον Πρωθυπουργό!

Must Read

Ένα μεγαλειώδες άδειασμα, που σπανίως βλέπουμε στην σύγχρονη κοινοβουλευτική δημοκρατία, προχώρησε ο Πρωθυπουργος Κυριάκος Μητσοτάκης. Στόχος, ο Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα λοιπόν με διαρροή μέσα απο το Μέγαρο Μαξίμου, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, για τα 32 δισ. ευρώ του πακέτου από το σχέδιο της Κομισιόν καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις θα έχουν πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα στην οικονομία, υπό την προϋπόθεση ότι θα αξιοποιηθούν στο έπακρο, έτσι η κυβέρνηση προετοιμάζεται ώστε η διαχείριση να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επιτροπή λοιπόν με επικεφαλής τον καθηγητή Χριστόφορο Πισσαρίδη θα αναλάβει την εκπόνηση του νέου σχεδίου ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία, σύμφωνα πάντα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου!!!

Με απλά λόγια, ο πρωθυπουργός βάζει ένα τεράστιο καπέλο, σομπρέρο θα λέγαμε, πάνω από τον αρμόδιο υπουργό που θεσμικά θα έπρεπε να διαχειριστεί τα κονδύλια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και θα έπρεπε να εκπονήσει αυτός το σχέδιο ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία. Υπουργός ανάπτυξης είναι άλλωστε!

Δηλαδή, ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι ο υπουργός ανάπτυξης που ο ίδιος έχει τοποθετήσει, ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, δεν μπορεί να διαχειριστεί τα κονδύλια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δεν μπορεί να εκπονήσει αυτός το σχέδιο ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία…

Το φιάσκο με το Ελληνικό και τις μπουλντόζες που υπάρχουν μόνο σε δηλώσεις

Βέβαια αυτή η εξέλιξη δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Εδώ τελειωμένη επένδυση, αυτή του ελληνικού, και δεν μπορεί να προχωρήσει. Ακούμε μόνο δηλώσεις για μπουλντόζες που μπαίνουν από μήνα σε μήνα. Αλλά ακόμα δεν έχει μπει ούτε τσάπα. Επόμενο είναι ο πρωθυπουργός να μην έχει καμία διάθεση να αφήσει έναν πακτωλό χρημάτων στα χέρια του κυρίου Γεωργιάδη.

Πάντως δεν πρέπει να υποτιμούμε και το πολιτικό στοιχείο, καθώς ο κύριος Γεωργιάδης θεωρείται τακτικός συνομιλητής του κύριου Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εσχάτως αποτελεί κόκκινο πανί για το Μέγαρο Μαξίμου. Ίσως λοιπόν το καπέλο που φοράει ο πρωθυπουργός στον υπουργό του, να μην οφείλεται αποκλειστικά στις ικανότητες του, αλλά να ενέχει και ένα πολιτικό παρασκήνιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγωδία στην Κρήτη: «Ο 33χρονος είχε τις αισθήσεις του όταν τον πήρε το ασθενοφόρο»

Η οικογένεια είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια ακόμη ένα παιδί

More Articles Like This