2-7-2020

«Περιοδεία» στα Δωδεκάνησα για τη Μαρέβα και έλεγχοι για κορωνοϊό με τα κλιμάκια της Axion Hellas

Έκπληξη προκάλεσε στους Ροδίτες και όχι μόνο, η παρουσία της συζύγου του πρωθυπουργού στην περιοδεία που κάνουν στα Δωδεκάνησα αυτές τις ημέρες, τα κλιμάκια της Axion Hellas.

Κι αυτό, γιατί κανείς τους δεν γνώριζε ή δεν γνωρίζει τη σχέση που έχει η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί τους.

Πάντως, συνοδεία της Μαρέβας, οι γιατροί και οι νοσηλευτές που κάνουν ελέγχους για τον κορωνοϊό επισκέφθηκαν και τα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη και ιθύνοντες της Περιφέρειας.

Στελέχη και γιατροί του ΕΟΔΥ, εξορμούν μαζί με περιοδεύουν με γιατρούς και νοσηλευτές της Axion Hellas, στα νησιά για ελέγχους κορωνοϊού. Η Μαρέβα λοιπόν, ήταν μαζί με τα μέλη των πλωτών μονάδων που διενεργούν ελέγχους σε 16 νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

View this post on Instagram

Μέσα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για όλους ο εθελοντισμός κατέχει τη σπουδαιότερη αξία στην κοινωνία. Η @axionhellas για ακόμη μια φορά προσφέρει όπου υπάρχει ανάγκη. Σήμερα στο Καστελόριζο μαζί με τους εθελοντές γιατρούς και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν διαγνωστικά tests για τον Covid19. _ Axion Hellas continues to support society in the remotest islands. Today with volunteers doctors and National Public Health Organization @axionhellas conducted diagnostic testing for Covid-19 on the island of Kastelorizo.

A post shared by Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) on

ΜΚΟ με ρίζες στον εθελοντισμό

Να θυμίσουμε ότι η Axion Hellas είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός με ισχυρές ρίζες στον εθελοντισμό, που έχει ως σκοπό την παροχή υπηρεσιών, όπως ιατρικές εξετάσεις, ενώ συμβάλει σε έργα υποδομής και πολιτιστικά προγράμματα σε απομακρυσμένες περιοχές.  Με φουσκωτά σκάφη, τα μέλη της, μπορούν και προσεγγίζουν γρήγορα πολλές και, «δύσβατες» από θαλάσσης, περιοχές πραγματοποιώντας ένα έργο.

Η Μαρέβα, από την άλλη, δραστηριοποιείται στο χώρο του εθελοντισμού, κυρίως σε επίπεδο οικολογίας, καθαρίζοντας ακτές και θάλασσες από σκουπίδια, όμως, αυτή την φορά αποφάσισε να σταθεί στο πλευρό των μελών της Axion Hellas.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ