Τετάρτη 28/7/2021

Οι αναμνήσεις του προέδρου της ΚΕΔΕ από τις δικές του πανελλαδικές: Το walkman, o David Bowie και οι… όμορφες συμμαθήτριες!

Σήμερα Δευτέρα αρχίζουν οι πανελλαδικές εξετάσεις και ο Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, θυμήθηκε την εποχή που κι εκείνος έδινε πανελλαδικές.

«Μόλις 29 χρόνια πριν, μία μέρα πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις. Θυμάμαι πως από το απόγευμα και μετά άκουγα μουσική στην ταράτσα με το θρυλικό μου Sony Walkman (έχω και το Walkman και την κασέτα με David Bowie). Και το πρωί, με το ποδήλατο στο σχολείο. Για αγχολυτικό, μετά από κάθε μάθημα, στοίβαζα τα αντίστοιχα βιβλία και σημειώσεις απέναντι από το γραφείο μου. Θυμάμαι και την πιο μικρή λεπτομέρεια, ποια συμμαθήτρια είχα μπροστά στην αίθουσα και ποια πίσω, με ποια πήγαμε να δούμε μαζί τους βαθμούς. Το σίγουρο είναι ένα, ανεξάρτητα από την έκβαση των εξετάσεων. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας», λέει ο Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο οποίος, από ό,τι φαίνεται, εκτός από τις εξετάσεις και την όλη δραματουργία τους, θυμάται και τις… ωραίες συμμαθήτριες!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ