20-9-2020

Διόρθωση, βόλεμα ή… ξεπέτα για να πάμε διακοπές; Πάντως, ανασχηματισμό στις 12 δεν θα δούμε!

Όπως όλα δείχνουν, στις 12:00 θα γίνουν οι ανακοινώσεις των αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα, που δεν λέγεται ανασχηματισμός, αλλά «διορθωτικές αλλαγές». Οι επαφές ολοκληρώθηκαν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε της αποφάσεις του και απομένει πλέον να επισημοποιηθούν, για να τελειώσει αυτό το σήριαλ που τραβά τόσο καιρό.

Προτεραιότητα είναι, όπως έχει τονιστεί όλες αυτές τις ημέρες, η διαχείριση των κοινοτικών πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης και η προαγωγή του Θόδωρου Σκυλακάκη σε «υπερυπουργό» θα γίνει γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο. Θα είναι ο συντονιστής των κονδυλίων, που θα πάει τι, πως θα κινείται κάθε σχετικό υπουργεί. Μαζί του αναμένεται να αναβαθμιστεί και ο Νίκος Παπαθανάσης, ως υπεύθυνος για τη βιομηχανία και τις ιδιωτικές επενδύσεις.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, δεν αναμένεται να γίνουν αλλαγές στις υπουργικές θέσεις, αλλά μόνο σε επίπεδο Υφυπουργών και Γενικών Γραμματέων.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ