Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Ο Άδωνις «σκότωσε» και τον Αιγέα

Ο αρχαιολάτρης υπουργός, κατά δήλωσή του, χτύπησε και πάλι. Απαντώντας στους τούρκους που υποστηρίζουν πως το Αιγαίο, ο Αγαμέμνονας αλλά και ο Όμηρος φέρουν  ονόματα τουρκικής προέλευσης, δημοσίευσε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου στην κυριολεξία «δολοφόνησε» ορθογραφικά τον πατέρα του Θησέα, ένατο βασιλιά των Αθηνών και απευθείας απόγονο του Ερεχθέα.

Θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ήταν μία απέλπιδα προσπάθεια του, ένα ιδιότυπο λεκτικό Ζάλογγο, ώστε να αποτρέψει τον Αιγέα να πέσει «ζωντανός» στα βέβηλα χέρια των τούρκων. Δυστυχώς όμως λόγω της προϊστορίας του κυρίου Γεωργιάδη, αυτή η δικαιολογία δεν θα έπειθε. Διότι ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, έχει βεβαρυμένο μητρώο μετά και την ορθογραφική δολοφονία του μεγάλου ιατροφιλοσόφου της αρχαιότητας, του μεγαλύτερου ιατρού της εποχής του κατά τον Ηρόδοτο, του Δημοκήδη, Τον οποίο τον χάρισε στον τιμημένο Πόντο, μετατρέποντας τον σε Δημοκίδη.

Σε κάθε περίπτωση, αφού ο ελληνικός λαός τον ψηφίζει ως αρχαιολάτρη, έχει το δικαίωμα να ξυρίσει και το μουστάκι από τον Κολοκοτρώνη. Μην το πάρουν μόνο είδηση οι τούρκοι και το εντάξουν στα επιχειρήματά τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ