Κυριακή 13/6/2021

Ο πελαργός φέρνει στον Παύλο Χρηστίδη τη νεαρότερη «πασοκούλα»!

Ο νιόπαντρος εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ θα γίνει πατέρας μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, καθώς ο… πελαργός φέρνει μια μικρή πριγκίπισσα στον Παύλο Χρηστίδη!

Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης ετοιμάζεται να γίνει πατέρας το πολύ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, καθώς η σύζυγός του Νάντια, διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της και το μωρό, ένα κοριτσάκι… είναι στο δρόμο!

Ο 37χρονος Παύλος παντρεύτηκε πριν από ένα μήνα την 32χρονη Νάντια, σε μία ρομαντική τελετή που έγινε στο Βουλευτικό Ναυπλίου, εκεί, όπου στεγάστηκε η πρώτη Βουλή των Ελλήνων, επισφραγίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο μια σχέση πέντε ετών.

Η Νάντια Μητσάκου είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ, έχει πτυχίο από ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας και εργάζεται ως υπάλληλος, σε δικηγορικό γραφείο.

Το ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα της εγκυμοσύνης, ενημερώθηκε διαβάζοντας σχετικά βιβλία, για τις πρώτες μέρες του ερχομού ενός παιδιού στο σπίτι. Βλέπετε είναι το πρώτο τους παιδί και ο Χρηστίδης δεν κρύβει την αγωνία του, λίγο πριν τον τοκετό.

Κοντά στον εκπρόσωπο τύπου, βρίσκεται και η πρόεδρος του «Κινήματος Αλλαγής» Φώφη Γεννηματά, που ως έμπειρος γονιός, αφού έχει τρία παιδιά, συμβουλεύει τον πρωτάρη Παύλο, που ήδη αγόρασε την πρώτη «πράσινη φορμίτσα», για την Πασοκούλα που αναμένεται να έρθει στον κόσμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ