Ο Χαρδαλιάς αντί να απολογηθεί για τη μάσκα και τον παπά, έριξε την ευθύνη ξανά στους πολίτες

Must Read

Το βίντεο που κατέγραψε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να σκύβει χωρίς μάσκα και να φιλά το ράσο του παπά, μετά την διάσωση που πραγματοποιήθηκε 4 ημέρες μετά την επέλαση του Ιανού στην Καρδίτσα που πνίγηκε στις λάσπες, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Η εικόνα αυτή του Νίκου Χαρδαλιά, έρχεται αφού ο ίδιος έχει εξαντλήσει την αυστηρότητά του σε πιστούς και εκκλησίες, επικρίνοντας σκληρά μάλιστα τον αν. υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργο Κουμουτσάκο επειδή κοινώνησε, πριν από μερικές μέρες. «Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» τόνισε πριν μια βδομάδα ο «Mr. Hardy». 

«Οι πολίτες να φορούν μάσκα»

Ο ίδιος, με μακροσκελή ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντί να ζητήσει συγγνώμη που ισοπέδωσε όσα έχει θεσπίσει έως τώρα, φρόντισε να ρίξει τις ευθύνες για την πανδημία στους πολίτες (!) υπενθυμίζοντάς τους να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Ταυτόχρονα δικαιολόγησε τον εαυτό του αναφέροντας ότι δεν φορούσε μάσκα γιατί την είχε βγάλει για να πιει νερό, όμως ξέχασε να την φορέσει όταν προσέγγισε τους διασωθέντες και φίλησε το ράσο του ιερέα. Ο λόγος; όπως αναφέρει ο ίδιος, η σκληρή δουλειά του και ο μόχθος του στην Πολιτική Προστασία:

«Τους τελευταίους 7 μήνες η πολιτική προστασία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης πολλαπλών κρίσεων. Πανδημία, μεταναστευτικό, κλιματική αλλαγή με ακραία φαινόμενα πυρκαγιών και πλημμυρών. Σε όλα έχουμε ανταποκριθεί έως τώρα με αποτελεσματικότητα, ευθύνη και πίστη στην σκληρή δουλειά, την ομαδικότητα, μα πάνω από όλα στην αξία της ανθρώπινης ζωης. Στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία πραγματοποιήσαμε επιτυχώς 788 διασώσεις με τελευταία την από αέρος διάσωση μιας εγκύου, ενός βρέφους, μιας καρκινοπαθούς και 4 ακομα συμπολιτών μας. Τέτοιες ιστορίες μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Και αυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμό (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που διασώσαμε και που έσπευσε να μας ευχαριστήσει και μας συγχαρεί αμέσως μετά το τέλος και αυτης της επιχειρησης και ενω μόλις είχα βγάλει την μάσκα μου για να πιω νερό (τα video ειναι αδιαψευστος μάρτυρας για την πραγματικότητα).

Σε όσους λοιπόν για διάφορους λόγους παραποιούν τα πραγματικα περιστατικά και ασκούν εύκολη κριτική από τον καναπέ τους συνιστώ 3 + 1 πράγματα: Μάσκες, Αποστάσεις, αυστηρή προσωπική υγιεινή και λίγο περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που μοχθούμε καθημερινά για τη δημόσια υγεία και Ασφαλεια ολων των πολιτών. Από αυτή την περιπέτεια θα βγούμε νικητές μόνο αν είμαστε ενωμένοι και πειθαρχημένοι!», έγραψε στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This