Ο Μισέλ απεφάνθη ότι «η ΕΕ είναι ενωμένη απέναντι στην Τουρκία»

Must Read

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τόνισε ότι η ΕΕ θα χρησιμοποιήσει «όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της σε περίπτωση μονομερών ενεργειών και προκλήσεων από την πλευρά της Τουρκίας».

Κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου έγινε «μία περιεκτική συζήτηση για την Ανατολική Μεσόγειο και τις σχέσεις της ΕΕ με την Τουρκία. Η ΕΕ είναι ενωμένη απέναντι στην Τουρκία», ανέφερε ο Μισέλ.

Σημείωσε ακόμα ότι «η αλληλεγγύη προς την Ελλάδα και την Κύπρο δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Η κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών-μελών πρέπει να είναι σεβαστά».

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σχολίασε επίσης ότι «η ΕΕ καλωσορίζει την έναρξη του διαλόγου οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ της Ελλάδας και της Τουρκίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This