Ο Ψαριανός γκρέμισε τον Πικραμμένο!

Must Read

Ακριβά φαίνεται πως πλήρωσε τον διορισμό του Γρηγόρη Ψαριανού που του φόρτωσαν, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος. Σύμφωνα με τις τάσεις της MRB που δημοσιεύτηκαν σήμερα, ο αντιπρόεδρος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, χωρίς να υπάρχει άλλος λόγος, πλην του Ψαριανού.

Άλλωστε ο ρόλος του Παναγιώτη Πικραμμένου ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης δεν επιφέρει πολιτικό κόστος, λόγω της παντελούς έλλειψης αρμοδιοτήτων. Και όμως, αρκούσε ο διορισμός του Ψαριανού για να τον οδηγήσει στον πάτο της δημοτικότητας των υπουργών.

Πράγμα που φάνηκε από τις μαζικές αντιδράσεις, κυρίως από ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που δεν περίμενα ποτέ ένας τύπος σαν τον Ψαριανό να διοριστεί στην αντιπροεδρία μίας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Μόλις 19,5% λοιπόν οι θετικές γνώμες για τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Πικραμμένο, σε μία εποχή που θα έπρεπε τουλάχιστον να είχαν άνοδο αφού είναι από τους ανθρώπους που δεν έχουν δώσει καμιά αφορμή για αρνητική κριτική.
Τον πήρε στο λαιμό του ο άλλος κορυφαίος υπουργός που ήθελε να βολέψει τον Ψαριανό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να το χρεωθεί! Γιατί ήξερε τι θα συνέβαινε. Και να φανταστείτε ότι έχει μόλις μία μονάδα διαφορά στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση από τον Παναγιώτη Πικραμμένο! Φαντάσου να είχε πάρει και τον Ψαριανό τι θα γινόταν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This