Πέμπτη, 22 Απρ 2021

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δια χειρός Αλέξανδρου Καραμανλή «φώτισε» τη Ραφήνα

Ο μπαμπάς Κώστας και η μαμά Νατάσα Καραμανλή άφησαν εξ ολοκλήρου τον στολισμό του δέντρου στον Αλέξανδρο

Ο γιος τού Κώστα Καραμανλή φρόντισε προσωπικά για τον στολισμό του σπιτιού τής Ραφήνας με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

«Φωτίστηκε η Ραφήνα» από τα λαμπιόνια με τα οποία γέμισε το σπίτι ο Αλέξανδρος Καραμανλής. Ο μικρός επιμελήθηκε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στα… Καραμανλίδικα, κι έλαμψε ο τόπος. Ο γιος τού πρώην πρωθυπουργού είχε φέτος το γενικό πρόσταγμα στο σπίτι και όπως πληροφορείται η στήλη… υπερέβαλλε σε φως, δημιουργώντας όμως μια πολύ ευχάριστη γιορτινή εικόνα.

Ο μπαμπάς Κώστας και η μαμά Νατάσα Καραμανλή άφησαν εξ ολοκλήρου τον στολισμό του δέντρου στον Αλέξανδρο, που έδειξε έντονο ενδιαφέρον, σε αντίθεση με την αδελφή του Αλίκη, που δεν πολυνοιάστηκε.

Έβαλε χιλιάδες φωτάκια και στο δέντρο, αλλά και στις γωνιές του σπιτιού, παντού όπου αυτό γινόταν, ενώ δεν του γλίτωσε ούτε η αυλή. Άλλωστε, τα διδυμάκια Καραμανλή φέτος δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις και όπως καταλαβαίνετε οι γονείς τους τους κάνουν όλα τα χατίρια.

Τα παιδιά είναι κλεισμένα στο σπίτι, έχουν πολύ διάβασμα και ακόμη περισσότερη αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι με το σχολείο και τις πανελλαδικές, μετά το πολύμηνο lockdown. Για να ανέβει λοιπόν η ψυχολογία, το σπίτι πρέπει να είναι όμορφο, ζεστό και φιλόξενο. Γι’ αυτό και τα διδυμάκια, με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο φυσικά, πήραν την κατάσταση στα χέρια τους κι έλαμψε ολόκληρη η «πρωθυπουργική γειτονιά».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ