Νίκος Αλιβιζάτος: Ένας προφήτης, μα τι προφήτης!

Must Read

Ο ομότιμος καθηγητής Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκος Αλιβιζάτος, ξεδίπλωσε εκτός από το ακαδημαϊκό και το μελλοντολογικό ταλέντο του. Άλλωστε είθισται αυτές τις ημέρες να εκδίδονται οι Καζαμίες που προβλέπουν τα μελλούμενα. Μέχρι σήμερα όμως ο Καζαμίας προέβλεπε μόνο το επόμενο έτος. Ο κύριος Αλιβιζάτος έσπασε τα κοντέρ, καθώς οι προβλέψεις του είναι για την επόμενη δεκαετία.

Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε. Εδώ ζούμε την επάνοδο Σημίτη μέσω του Κυριάκου, πράγμα που δεν θα μπορούσα να προφητεύσει ούτε ο ίδιος ο Θόδωρος Τσουκάτος. Γιατί λοιπόν ένας οπαδός του Σημίτη όπως ο κύριος Αλιβιζάτος να μην τολμήσει πρόβλεψη για την αποθέωση του Μητσοτάκη για τα επόμενα 10 χρόνια;

Διότι κάτι τέτοια γράφει ο κύριος Αλιβιζάτος στο βιβλίο του. Ότι το 2029, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού θα έχει αναμορφώσει τη χώρα, θα έχει εκλέξει φυσικά την Κυρία Σακελλαρόπουλου για δεύτερη φορά ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα βρίσκεται σε δίλημμα για το πως θα βαφτίσει τη Νέα Δημοκρατία. Ονόματα δε λέει ο κύριος καθηγητής, το αφήνει στην δικιά μας φαντασία. Θα μπορούσε για παράδειγμα να χρησιμοποιήσει κάτι πρωτότυπο, όπως «1000 χρόνια Σημίτης». Ή, «σεισμός – σεισμός εκσυγχρονισμός».

Ίσως έως τότε ότι Διάκος Μητσοτάκης να έχει προσδώσει στο επιτελικό του κράτος και το δικαίωμα ανακήρυξης Αγίων και προφητών. Ως νέος Μωυσής πάντα. Εκεί είναι βέβαιον ότι ο κύριος Αλιβιζάτος θα έχει την τιμητική του. Ίσως γυρίσει και ταινία για το έργο του. Ένας προφήτης, μα τι προφήτης!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This