Δεν πίστευε στα αυτιά του ο Κυριάκος ακούγοντας τον Καραμανλή στον ΣΚΑΪ!

Που να τολμήσει να του πει την αλήθεια

Must Read

«Έχω κάνει τέτοια πράγματα και δεν το θυμάμαι»; Αναρωτήθηκε δικαίως ο πρωθυπουργός ακούγοντας τον υπουργό του.

Βγήκε σήμερα ο υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής στο Σκάι -που αλλού νάβγαινε για να πει κάτι τέτοια- και έκανε «ομολογία πίστεως» για τον προϊστάμενό του Πρωθυπουργό.  Και τι είπε;  Ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε τις Ελληνοτουρκικές διαφορές, «ευρωπαϊκές»!!

Θου Κύριε!  Καθένας γνωρίζει ότι αυτό συνέβη, για πρώτη φορά και αποκλειστικώς, από τον Προκόπη Παυλόπουλο όταν ήταν Πρόεδρος της Δημοκρατίας.  Και μάλιστα από την αρχή της θητείας του, εκείνο το δύσκολο, πολλαπλώς, καλοκαίρι του 2015.


Τότε ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε πει -δημοσίως και σε πολλούς αποδέκτες, μια εκ των οποίων η κα Ντόρα Μπακογιάννη- ότι η Ε.Ε. και η Τουρκία οφείλουν να γνωρίζουν ότι τα σύνορα, το έδαφος και η ΑΟΖ της Ελλάδας είναι και σύνορα, έδαφος και ΑΟΖ της Ε.Ε. και ότι κάθε αμφισβήτηση εκ μέρους της Τουρκίας είναι όχι μόνο παραβίαση του διεθνούς αλλά και του ευρωπαϊκού δικαίου, άρα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Από τότε και ως το τέλος της θητείας του ο Προκόπης Παυλόπουλος όχι μόνο το επανέλαβε άπειρες φορές αλλά και το κατέστησε σαφές σε όλα τα διεθνή και ευρωπαϊκό fora καθώς και στους ομολόγους του στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν το γνωρίζει αυτό ο κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής;  Το γνωρίζει και μάλιστα πολύ καλά.  Γιατί λοιπόν τώρα το «κάνει γαργάρα» και το αποδίδει στον προϊστάμενό του κ. Μητσοτάκη;  Μα είναι πολύ απλό.  Του «πουλάει» εκδουλεύσεις για να μείνει υπουργός στον ανασχηματισμό.  Που να τολμήσει να του πει την αλήθεια.  Εδώ και ο ίδιος και το Ίδρυμα Κωνσταντίνου Καραμανλή -δυστυχώς- «κάνουν γαργάρα» το ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ξεχάσει ακόμη και το όνομα του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, τον Προκόπη Παυλόπουλο θα θυμηθούν τώρα;

Τι κρίμα κ. Κώστα Αχ. Καραμανλή!  Βαρύ –«βαρύ σαν ιστορία»- το όνομα που φέρετε.  Μάλλον θα το θυμηθείτε πάλι όταν θα σας είναι ξανά «χρήσιμο», δηλαδή όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα σας έχει κάνει πέρα, όπως το συνηθίζει με εκείνους που δεν του είναι χρήσιμοι.  Τότε θα θυμηθείτε την «κληρονομιά» του Εθνάρχη για την πολιτική σας επιβίωση.  Θα είναι αργά.  Καθένας θα θυμάται τη σημερινή στάση σας καθώς και ότι το όνομα Καραμανλής είναι εθνικό brand name και όχι «σημαία ευκαιρίας»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This