Σάββατο 24/7/2021

Ωραίο μου «πλυντήριο» με… Πρώτο Θέμα τον Χριστοφοράκο!

Και τι πλυντήριο... Siemens

Πριν από 10 χρόνια η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έγραφε ότι «ο πρωταγωνιστής του μεγαλύτερου σκανδάλου που συγκλόνισε τη χώρα μας, που κάποτε δωροδοκούσε κόμματα και πολιτικούς, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Siemens κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος, ζει ζωή χαρισάμενη στη Γερμανία με σολομούς, γαλλικά κρασιά και αγορές ρούχων της τάξης των 1.200 ευρώ το κομμάτι».

Προφανώς όμως κάτι άλλαξε τώρα που επανήλθαμε στην εποχή της «κανονικότητας»… Διότι προ ολίγων εβδομάδων (στο πλαίσιο που γενικού «ξεπλύματος» που επιχειρείται για όλες τις βρόμικες υποθέσεις του παρελθόντος) η ίδια εφημερίδα, το «Πρώτο Θέμα», δημοσίευσε εκτενές αφιέρωμα-ύμνο στον Χριστοφοράκο, παρουσιάζοντάς τον ως «θύμα» και «αδικημένο».

Κάποιο… δημοσιογραφικό θαύμα θα μεσολάβησε προφανώς. Όλα τα περιμέναμε αυτή τη σκοτεινή εποχή για την ενημέρωση! Όμως το συγκεκριμένο δημοσίευμα ξεπέρασε κάθε όριο.

Το ενδιαφέρον ερώτημα είναι ποιος ζήτησε το αφιέρωμα-ύμνο και ποιον σκοπό εξυπηρέτησε η δημοσίευσή του.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ