Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Ρίχνει το γάντι στον Μητσοτάκη ο Αβραμόπουλος: «Επιστρέφω στην κεντρική πολιτική»!

Ότι κι αν επιλέξει, έφερε τον Μητσοτάκη προ Τετελεσμένων!

Την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική – πότε φυσικά δεν έπαψε να είναι ενεργός – ανακοίνωσε πριν από λίγο στην ενημερωτική εκπομπή του Open για τις αμερικανικές εκλογές ο τέως επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ενημέρωσε ότι επέστρεψε, ετοιμάζει το πολιτικό του γραφείο και επιστρέφει στην πρώτη γραμμή! Όλα αυτά αφού έκανε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάλυση αναφορικά με τις εξελίξεις στις ΗΠΑ και την αλλαγή ηγεσίας, που με την ωριμότητα που τον διακρίνει, προέτρεψε άπαντες να κρατούν μικρό καλάθι και να μην ενθουσιάζονται περιμένοντας θαύματα εκ δυσμάς.

Avramopoulos open

Η αναφορά του όμως ότι επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή, δύο τινά μπορεί να σημαίνει:

  1. Ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος προσανατολίζεται στην δημιουργία δικού του πολιτικού σχηματισμού, που προφανώς θα κινείται στο χώρο της κεντροδεξιάς.
  2. Ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος θα είναι υποψήφιος στην πρώτη περιφέρεια Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Και στις δύο περιπτώσεις όμως, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος πετάει το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στην πρώτη περίπτωση διότι έρχεται σε ευθεία σύγκρουση μαζί του, στην κομματική αρένα μάλιστα, ενώ στην δεύτερη περίπτωση ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δεν περιμένει καμιά πρόσκληση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αλλά επιβάλλει μόνος του την επάνοδο του στα ψηφοδέλτια.

Όπως καταλαβαίνουμε, εάν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ανακοίνωσε μόνος του την κάθοδο του με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, τότε αγνοεί παντελώς τον αρχηγό της, Κυριάκο Μητσοτάκη. Αφού ποτέ ένας υποψήφιος βουλευτής δεν ανακοινώνει την είσοδο τους τα ψηφοδέλτια. Ο αρχηγός του κόμματος αποφασίζει ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι και ανακοινώνει επισήμως τα ψηφοδέλτια.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος δείχνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ποιος είναι το αφεντικό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ